Catalá   Español

 
 

 

 

Torroella De Montgri Cp 17257   (Girona) España  -   info@setoartificialgirona.com

 
   

 

     CLIENTS, OBRES A DESTACAR    

 

 

Client a Barcelona, ampliació tanca del jardí i col-locació de bruc

 

Aquesta setmana passada, operaris de la nostra empresa s'han desplaçat a un habitatge d'una població propera a Barcelona per fer una ampliació de l'altura de la tanca del jardí i de la seva posterior col·locació de bruc, coincidint amb la festa major de la població i la voluntat del client a col·locar bruc i evitar els sorolls i mirades dels vianants i veïns que visitaven les atraccions aposentades prop del seu habitatge.  

 

 

 

L'obra ha consistit en guanyar 0,50m d'altura als ja 1,00m existents de la malla que es va col·locar prèviament sobre d'un mur d'obra.

 

D'aquesta manera s'ha reduït el pressupost a la meitat, amb tan sols col·locar adaptadors en els pals existents per seguidament adjuntar els pals de cremallera de 0,50m i unir-los tots amb 2 tires de filferro galvanitzat reforçat perquè el bruc es pugui subjectar.

 

 

 

 

Un cop s'ha col·locat els pals nous amb les 2 tires de filferro reforçat iels tensors pertinents per a cada filada de filferro, s'ha procedit al muntatge del nostre bruc natural de 4 cm de gruix acabat fabricat per a cada client.


S'han utilitzat 23 rotllos de 1.5m d'alçada i d'aquesta manera s'ha incrementat força l'ocultació del jardí de l'habitatge.


Tal com es pot observar en les diferents fotos del reportatge de l'obra, el resultat és excel·lent tant en realització de l'augment de la tanca com de l'ocultació que ara disposa l'habitatge i tot realitzat amb el mínim cost per al client.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SETO ARTIFICIAL STANDARD DE FABRICACIÓN TOTALMENTE NACIONAL


COMPRE SETO ARTIFICIAL GIRONA DE FABRICACIÓN INTEGRAMENTE NACIONAL DESDE NUESTRA WEB SIN INTERMEDIARIOS, DIRECTO DE FÁBRICA

Venta de brezo natural para vallasConsultas frecuentes


Bruc extra Girona , Calidad garantizada

 

girona, entorno natural de NUESTRA FÁBRICA DE seto artificial girona

 

PACK ALARMA: VALOR 595

 EUROS

 

Seto Artificial Girona es empresa colaboradora de Mundojardineria.com

Seto Artificial Girona

Seto Artificial Girona, empresa colaboradora de Mundojardineria.com

 
 
 

 

Seto Artificial Girona

Torroella De Montgri Cp 17257 -  (Girona) España

Atención al cliente: 972 76 22 21  -    info@setoartificialgirona.com