Muntatge de seto artificial girona en una tanca metàl·lica entre veïns. Es tracta de cobrir la malla simple torsió que delimita les dues cases perquè els clients tinguin millor privacitat i el nostre tanca artificial 100% nacional i de qualitat, els cobreixi perfectament en un color verd molt semblant a la gespa natural, tota l'extensió de la tanca .

 

 Més informació i fotografies >>>

 

Muntatge de seto artificial girona en una tanca metàl·lica entre veïnsMuntatge de seto artificial girona en una tanca metàl·lica entre veïns

 


 

Muntatge d'una tanca en un habitatge d'uns clients que han optat per amagar sujardín amb el nostre tanca artificial girona, totalment de qualitat i ocultació.

 

 Més informació i fotografies >>>

 

Muntatge d'una tanca en un habitatge d'uns clientsMuntatge d'una tanca en un habitatge d'uns clients

 


 

Diferents comandes de tanca artificial de qualitat, fabricats per Tanca Garden S.L, amb la total garantia de que el client adquireix una tanca artificial 100% nacional, d'alta qualitat, amb la millor ocultació del mercat i un aspecte molt similar a la gespa natural.

Un cop col·locat el tanca artificial verd en la seva tanca, vostè tindrà la sensació d'estar enmig d'un prat verd ja que és la nostra intenció que tingui un aspecte el més natural possible.

 

 

 


 

Recomanació a tots els nostres clients que han adquirit el nostre tanca artificial Girona, sobretot un cop rebut els rotllos de tanca decoratiu, el guardin en un lloc fosc fins segons abans de la seva col·locació, és tremendament obligatori no deixar els rotllos amb l'envàs de plàstic a sol a causa que els raigs solars cremen les fulles verdes de polietilè i automàticament es desprenen de les varetes, perdent l'ocultació i sens dubte la nostra garantia.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes preparada per subministrar tanca artificial girona 100% nacional al domicili de diferents clients.

Normalment 3 dies a la setmana ens dediquem a repartir els nostres productes a domicili per als diferents muntadors, jardineries i clients particulars que han adquirit l'únic tanca artificial de qualitat fabricat exclusivament a les nostres instal·lacions.

 

 


 

Paquets de tanca artificial girona 100% nacional preparats per recollir per ENVIALIA i repartir al domicili de cada client perquè puguin posar al seu tanca del jardí i puguin disposar de tranquil·litat, privacitat i ocultació a l'instant.

 

 


 

A Seto garden sl, som els únics fabricants de l'única tanca artificial de qualitat del mercat 100% nacional que només es pot adquirir a la nostra web www.setoartificialgirona.com  amb la total tranquil·litat que vostè adquireix un producte d'ocultació per a la seva tanca que està fabricat amb els millors i més avançats materials que sens dubte van a satisfer les seves expectatives.
Feu com el nostre client i que no el confonguin i només adquireixi qualitat per al seu jardí, col·locant en el seu tanca tanca artificial nacional.

 

 


 

Rotlles de diferents mesures del nostre tanca artificial estrella 100% de fabricació nacional per repartir a domicili dels nostres clients en un dia de repartiment normal.
Si vostè vol ocultar la seva casa de mirades indiscretes, no ho dubti i col·loqui en la seva tanca el nostre tanca artificial girona, fabricat per Seto Garden sl amb els millors productes de qualitat del mercat i amb la seva garantia que no perd ni el color ni el full com els altres tanques artificials.
És l'únic tanca artificial del mercat amb registre de marca que existeix, no es confongui i exigeixi una marca amb total garantia.
 

 


 

Ferrer professional de la província de Barcelona que ens ha demanat tanca artificial Girona, 100% nacional, per col·locar-ho en la tanca que ha fabricat per a un client seu.
Ens ha comentat que ha escollit el nostre tanca artificial de qualitat, cansat de les reiterades queixes dels seus clients després d'haver-los muntat anteriorment tanca artificial d'altres marques a la tanca del jardí que al final no tenen ni ocultació ni cap tipus de qualitat.

 

 


 

Enviament de mes rotlles de tanca artificial 100% nacional d'alta qualitat, per a un client que ha volgut acabar de cobrir la seva tanca del jardí ja que amb el muntatge de la primera fase amb el nostre tanca artificial, ha quedat molt satisfet, la qual cosa ens ha recomanat al seu veí.
Com es pot veure en les fotografies, el resultat és immillorable, és la millor manera de cobrir la nostra tanca del jardí de forma ràpida, eficient, duradora i amb la millor qualitat del mercat.

 

 

 


 

Col·locació d'una nova tanca simple torsió en un habitatge d'una urbanització que vol amagar el seu jardí de mirades exteriors i poder tenir mes privacitat al seu interior.
Es tracta de 30 metres de malla simple torsió galvanitzada de 2 metres d'alçada que s'ha cobert amb tanca artificial nacional que fabrica Seto Garden S.L en les seves instal·lacions amb la millor qualitat del mercat.

 

 

 

 


 

Nomenar algun dels diferents palets de bruc natural que s'han enviat per a clients de totes les poblacions.

 

 

 

 

 


 

Procés de canvi de l'abans i el després d'una vella tanca de jardí transformada a un perfecte tancat verd de qualitat, amb el nostre tanca artificial girona.  Més informació i fotografies >>>

 

 


 

Muntatge de 50 rotllos de tanca artificial nacional i col·locació d'una nova tanca en un habitatge privat d'urbanització.  Més informació i fotografies >>>

 

 


 

Hem enviat un altre palet de tanca artificial per a un client de Salamanca per a cobrir la tanca del seu habitatge i poder gaudir del seu jardí tranquil·lament.
Aquest client ens ha comprat ja que el seu veí, fa un parell de setmanes va col·locar el nostre tanca artificial nacional en la seva parcel·la.
Veiem que gràcies als clients, ens fan la millor de totes les recomanacions ja que un cop col·locat el tanca artificial nacional, es pot observar que es tracta d'un producte de gran qualitat i ocultació.

 

 


 

Rotlles de seto artificial nacional, fabricats per Seta Garden, per a un client de Navarra que vol cobrir la seva tanca del jardí amb un producte de qualitat que tingui una bona ocultació i una semblança a l'herba natural de les praderies.
Fabriquem totes les mesures, des dels 0,60m fins als 2,00m, mesures iguals ales diferents alçades de les tanques més convencionals.
 

 


 

Palet de seto artificial 100% nacional per a un client de Madrid que vol protegir la seva tanca de les mirades exteriors i poder tenir mes intimitat al seu habitatge.

El nostre tanca artificial és l'únic que es fabrica amb materials europeus ia les nostres instal·lacions per poder garantir la millor qualitat i els 6 anys de garantia.

 

 


 

Rotllos de malla simple torsió galvanitzada de 0,60MX25M que s'ha enviat a un client dde Lleó perquè pugui col·locar-la en els pals metàl·lics que té en el seu habitatge i que per la seva zona li ha estat impossible de trobar aquesta mesura.
últimament en els lliuraments que efectuem dels nostres productes tant sigui el tanca artificial nacional com el bruc natural nacional, els clients ens comuniquen que els és molt difícil trobar en els seus voltants malla de mesures inferiors a 1m, des de la nostra empresa volem anunciar que disposem d'un ampli estoc de totes les mesures des dels 0,60m fins als 2,0m d'altura a disposició dels nostres clients.
Vostè podrà disposar de tot el material metàl·lic en el termini de 5 a 6 dies.

 

 


 

Bruc natural per col·locar-los en la tanca d'una casa adossada que limita amb un bosc d'una zona de Girona.
Aquesta ja és la segona vegada que el client adquireix el nostre bruc ja que anteriorment ha cobert la part posterior i ha quedat molt satisfet.
Agrair la bona gestió que ens ha aportat ja que el seu veí també ha adquirit el nostre bruc natural per cobrir la zona de la piscina.

 

 


 

Seto artificial girona, lliurat a un client de Barcelona que necessita cobrir la tanca de la seva parcel·la per protegir de mirades exteriors la part del jardí i el material de construcció que es troba a l'interior per fer una reforma.
D'aquesta manera el tanca artificial nacional de qualitat ajudés a ocultar i disminuirà considerablement que el perill d'assalt a l'interior.

 

 


 

Enviat seto artificial girona, a un client dels voltants de Vic, que també ens ha adquirit material metàl·lic de qualitat que distribuïm als nostres clients a un preu molt ajustat i d'aquesta manera, donem l'oportunitat de distribuir tot el material per cobrir i tancar la nostra parcel·la, pati o jardí.
D'aquesta manera el client només contactant amb nosaltres es garanteix que adquireix d'una banda l'únic tanca artificial nacional del mercat i d'altra banda un material metàl·lic de qualitat a uns preus molt competitius directament al seu domicili sense haver de preocupar de res.

 

 


 

Rotlles de seto artificial girona, totalment fabricats per nosaltres en la nostra fabrica amb els millors productes existents en el mercat.
Es tracta de l'únic tanca artificial del mercat que té fabricació 100% nacional, comprovació que es confirma només amb veure-ho col·locat en la tanca de casa seva.
Es tracta d'una tanca artificial que cada vegada mes té més acceptació ja que des Seto Garden intentem ajustar-nos al preu, oferint la millor qualitat perquè el client estigui totalment satisfet i ens recomani als seus veïns i familiars, que és sens dubte la nostra millor publicitat.

 

,


 

En aquesta ocasió podem veure un muntatge de bruc natural de qualitat que s'ha efectuat en una tanca d'un bloc d'habitatges.
La zona que hem cobert pertany a la zona comunitària de la piscina, de manera que ara des de l'exterior no es pot veure com els veïns prenen un bany tranquil·lament.
L'ocultació que ofereix el bruc natural és d'un 90% aproximadament ja que ens referim a un producte fabricat de forma artesanal amb un arbust natural.

 

 


 

Bruc natural de 1,2 m per a una constructora que cobreix totes les tanques de totes les obres que realitza amb el nostre bruc natural acabat fabricat de forma artesanal.
Es tracta aquesta vegada de 40 rotllos per cobrir la zona cantonera d'uns habitatges adossats que comparteixen piscina al seu jardí.
Els veïns han decidit per unanimitat que també van a cobrir els seus respectius jardins privats amb el nostre bruc natural ja que han pogut veure la qualitat a la zona que han muntat els muntadors.

 

 


 

Rotllos de bruc natural preparats per muntar-los en la tanca que el client vol ocultar dels cotxes que circulen pel carrer.
És la millor manera de guanyar en intimitat sense haver d'invertir molts diners, ni haver de fer obres, a més donem un toc rústic a l'habitatge i col·loquem un producte totalment natural de fabricació artesanal.
El millor bruc al millor preu surt de les nostres instal·lacions recentment fabricat per a cada client.

 


 

Muntatge en una tanca d'una urbanització d'una població costanera, de rotlles de seto artificial girona, 100% de fabricació nacional.
Es tracta d'un muntatge de 20 rotllos en forma esglaonada que s'ha realitzat perquè el nostre client obtingui mes intimitat en la seva nova casa.
Com es pot veure a les fotos, hi ha una molt bona ocultació i el nostre tanca artificial de qualitat, té un elevat semblant a la gespa natural.
Anteriorment la malla simple torsió tenia una enfiladissa vella que no tenia ocultació i cada any s'havia de tallar, regar i cuidar fins que el client ha decidit per posar el nostre tanca artificial nacional i oblidar-se completament del manteniment de la tanca.

 

 

 


 

Bruc natural de qualitat col·locat en un palet amb destinació Madrid, es tracta d'un client que té una finca amb cavalls i vol protegir una part de la tanca que correspon a la primera fase del projecte.
Ens ha comentat el client que vol cobrir 500 metres lineals de tanca abans d'acabar l'estiu ja que a l'octubre tenen un esdeveniment de presentació de temporada.

 

 


 

En aquesta ocasió i pel fet que estem en plena campanya de venda, comentem un dels diversos palets que surten de les nostres instal·lacions amb destinació a qualsevol part del país que ens demana el client.
Aquesta vegada es tracta d'un palet de tanca artificial girona 100% Nacional que té com a destinació un càmping dels voltants de Sevilla, que a causa de que l'amo fa un parell de mesos va adquirir a la nostra empresa tanca artificial per al seu habitatge particular, el client ja coneixia la seva alta qualitat.

 

 


 

Un altre palet de seto artificial 100% nacional, destinat a un client de Madrid que ha decidit apostar pel nostre producte vist el bon resultat que ha vist en la tanca del seu veí.
Cada vegada mes són els mateixos clients que ens recomanen als seus amics, veïns i familiars, ja que un cop col·locat el tanca artificial a la tanca, el client queda molt satisfet de la seva elecció.
Només poden comprar tanca artificial 100% nacional a la nostra web oficial de tanca artificial girona que per protegir el nostre producte i la seva qualitat, hem registrat la marca.
No fabriquem per altres marques, només poden confiar en la nostra web.

 

 


 

Seto artificial girona, lliurat en un distribuïdor de materials de la construcció quetiene bastant demanda del nostre tanca artificial 100% nacional per als seus clients de segones residències.
Aquest magatzem des que ha confiat en el nostre tanca artificial girona, ha vist incrementada la confiança dels seus clients ja que un cop adquirit i col·locat el tanca artificial de qualitat, queden sorpresos per la seva ocultació i la gran semblança a la gespa natural.
Aquest magatzem de distribució de materials de construcció es desmarca de la seva competència per haver sabut apostar per materials de qualitat.

 

 


 

Palet de bruc natural per a un client d'Huelva que vol protegir la seva finca, col·locant bruc natural recentment fabricat, a la tanca de la seva parcel·la per tenir ocultació i privacitat.
Enviem bruc a qualsevol part que ens demani el client.

 

 


 

Rotlles de seto artificial girona 100% de fabricació nacional amb les majors garanties del mercat pel que fa a qualitat, ocultació i durabilitat.
Cada vegada mes clients s'adonen que la millor inversió a llarg termini és col·locar tanca artificial Nacional i de qualitat en la seva tanca del jardí ja que té mes ocultació que els altres, el color verd amb les fulles exposades al vent té molta similitud a la gespa natural i gràcies a que el fabriquem amb productes de primera qualitat, el resultat final agrada molt al client.
Per aquest motiu, animem als futurs clients al fet que si busquen qualitat al millor preu, trien només el nostre tanca artificial girona, estem totalment convençuts que no es penediran.

 

 


 

Seto garden no fabrica per a altres marques, només pot trobar el nostre tanca artificial girona 100% nacional amb 6 anys de garantia al nostre web.
Registre de marca del nostre producte REGISTRE DE MARCA M 3500372
Benvolgut client si vostè està buscant un producte d'alta qualitat per a la seva tanca de jardí, no es confongui, adquireixi únicament tanca artificial girona, li garantim que no hi ha un altre igual per qualitat, durabilitat i preu...

 

 


 

Enviament de tres pals per exportació a França, per a una jardineria que cansat de comprar tanca artificial de mala qualitat, s'ha decidit pel nostre tanca artificial girona 100% nacional amb 6 anys de garantia.
Es tracta d'una jardineria en expansió que vol apostar fort per 3 productes relacionats el tanques com és el nostre tanca artificial i el nostre bruc natural que es fabrica semi artesanal.

 

 

 


 

Tanca artificial girona 100% nacional, fabricat amb productes de qualitat que tenen la millor durabilitat del mercat en aquest tipus de sistemes d'ocultació.
Aquesta vegada es tracta d'un altre palet de 60 rotllos de 2mx3m per a una comunitat de veïns dels voltants de San Sebastian que de cares al estiu i per poder gaudir dels jardins, han decidit en unanimitat en adquirir el nostre tanca artificial verd tal com fa un parell de mesos hicieros els veïns de les altres comunitats.
Realment ens estem adonant que la millor publicitat que tenim són els mateixos clients que un cop han vist col·locat el tanca artificial girona, els agrada molt la seva ocultació, el seu color verd i per descomptat la seva qualitat, que no té res a veure amb els altres productes que es troben al mercat.
En Tanca Garden no fabriquem per altres marques, tenim la marca registrada d'tanca artificial girona per evitar confusions en els clients.

 

 


 

Actualment causa de l'arribada de la calor i de la gran demanda dels nostres productes, només podem reflectir alguns de tots els enviaments que actualment realitzem diàriament.
Primer de tot agrair a tots els nostres clients per la seva confiança i desitjar-los un bon estiu i que gaudeixin de la seva terrassa i del seu jardí.
Un palet de tanca artificial girona, 100% nacional per a una empresa de jardineria que cansat de tenir problemes amb la qualitat de les tanques artificials de mala qualitat, s'ha decidit per confiar plenament pel nostre tanca artificial de qualitat ja que una vegada rebut una mostra , el client s'ha convençut totalment d'adquirir a partir d'ara només el nostre producte.
Oferim qualitat, preu i un producte molt similar a la gespa natural que sorprèn un cop col·locat.
No ho dubti més, confiï en el nostre tanca artificial girona 100% nacional que fabriquem per a vostè.

 

 


 

Un altre palet de tanca artificial 100% nacional que ha adquirit una empresa de Saragossa capital per preparar un esdeveniment publicitari al juliol.
Es tracta de 39 rotllos de 1.8mx3m per poder cobrir el recinte on es produirà l'esdeveniment.
El client ens ha comentat que ens va a recomanar perquè feia anys que estava buscant una tanca artificial de qualitat i una vegada que ha vist el nostre col·locat, s'ha convençut totalment que no hi ha un altre igual a un preu molt semblant al tanca d'origen oriental.

 

 


 

Palé de 45 rotllos de tanca artificial girona 100% nacional que l'empresa Tanca Garden ha enviat a un client d'Eivissa, concretament per l'Aquarium d'Eivissa.
Aquest client s'ha decidit pel nostre producte per qualitat, preu i imatge, ja que un cop ccolocado sembla gespa natural.

 

 


 

Rotllos de tanca artificial 100% nacional per a un client de Belgica que vol adquirir el nostre producte cansat d'estar cada dos anys canviant la tanca de mala qualitat que ha comprat a altres distribuïdors.
Aquest client té segon habitatge a Alacant i vist el bon resultat que ha tingut el nostre tanca en el seu tanca de la piscina, ja que s'ha decidit per adquirir 8 rotllos mes per al seu habitatge a Bèlgica.
L'empresa de transport per millorar el seu trasllat, ens recomana embolicar amb cartró els rotllos ja que es tracta d'un enviament exterior.

 

 


 

Bruc ecològic 100% natural per a poder col·locar-lo en la tanca de la casa adossada que el client té a Zamora i vol ocultar dels seus veïns per millorar la intimitat de la terrassa de cara a poder realitzar mes sopars amb total tranquil·litat.
Aquest bruc natural s'ha fabricat exclusivament per a aquest client perquè quan el rebi estigui perfecte i tingui la millor ocultació.

 

 


 

Muntatge de bruc natural en una tanca d'una casa de la població costanera de Llafranc (Girona).
Els clients volen llogar-la i han decidit amagar la zona del pati interior per garantir una agradable estada als seus clients.
Com es pot veure a la foto, el canvi de la tela metàl·lica amb bruc natural li dóna a l'habitatge un toc rústic molt agradable.

 

 


 

Enviament d'un palet de bruc natural per a un client de Madrid que vol col·locar-lo en la seva tanca i amagar la zona del jardí.
S'ha decidit pel nostre bruc per la seva qualitat, ocultació i preu competitiu ja que es tracta d'un producte totalment artesanal que s'ha recol·lectat a les muntanyes de Girona.

 

 


 

Rotllos de bruc natural per a un client que vol tancar el seu terreny i ocultar amb el nostre bruc de qualitat per poder tenir mes intimitat al seu habitatge.
El sr. Alfonso ens ha comprat perquè fa un parell de setmanes el seu veí va adquirir diversos rotllos de nostre bruc i una vegada que s'han col·locat ha quedat perfecte.

 

 


 

Enviament de mes pals de tanca artificial girona, fabricats per Tanca Garden S.L amb productes nacionals de primera qualitat, amb total garantia de qualitat i durabilitat.
Es tracta d'un tanca artificial 100% nacional amb una ocultació molt per sobre de la competència i amb una durabilitat de més de 6 anys.
D'aspecte molt similar a la gespa natural i textura suau i decorativa.
Informeu-vos a la nostra web o per telèfon amb els nostres assessors comercials que li atendran i solucionaran qualsevol dubte que tingui.
Deixeu-vos assessorar per experts en tanques i ocultacions.

 

 


 

Palet de seto artificial decoratiu per a un client de Valdemorillo (Madrid) per poder cobrir de manera fàcil i ràpida la tanca del seu jardí amb una bardiissa artificial girona d'alta qualitat i durabilitat de textura molt semblant a la gespa natural.
Es tracta d'un producte fabricat per Seto Garden SL a les seves instal·lacions de Girona amb materials de qualitat, res a veure amb els altres setos artificials existents al mercat, en definitiva es tracta d'una revolució en la qualitat i durabilitat d'aquest tipus de producte no vista anteriorment.

 

 


 

Gran stock de seto artificial girona al magatzem, preparat per lliurar als clients que busquin col·locar una ocultació verda en la seva tanca amb la màxima qualitat i durabilitat del mercat.
Un cop muntat a la tanca del jardí, el client pot veure com el nostre seto artificial és molt semblant a la gespa natural, en definitiva, la millor manera i la més ràpida d'ocultar la nostra tanca del jardí amb total confiança.

 

 


 

Lliurament de rotlles de seto artificial girona d'alta qualitat per a un client que cansat de veure com el seto artificial que va comprar fa 2 anys d'origen oriental, ha quedat sense color i amb prou feines té ocultació, ha decidit per adquirir el nostre seto artificial girona, totalment fabricat en la nostra fabrica i amb la màxima durabilitat i amb una semblança molt igual a la gespa natural, per a col·locar en el seu tanca de jardí i d'aquesta manera poder despreocupar durant anys de perdre l'ocultació del seu jardí.
Si vostè està buscant una ocultació verda de qualitat, no ho dubti i contacti amb nosaltres que li farem un pressupost sense compromís de possiblement el seto artificial més complet del mercat.

 

 


 

Mes rotlles de seto artificial preparats per enviar a clients particulars que han apostat per posar a les seves tanques de jardí una tanca artificial girona de qualitat, de fabricació nacional i amb una durabilitat molt superior a la competència.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial girona de fabricació 100% nacional a les nostres instal·lacions per a enviar-los per una empresa de transport de paquets a diferents clients de tot Espanya perquè en el termini de tres dies els nostres clients tinguin el seto artificial verd al seu habitatge amb tot a punt per col·locar-lo a la tanca del jardí i poder començar a gaudir d'una tanca artificial de qualitat i durabilitat, molt semblant a la gespa natural i sense manteniment.

 

 


 

Quart tràiler d'aquest any de bruc natural i seto artificial girona que Seto Garden S.L destina a exportació per a un dels diferents clients majoristes que tenim per tot Europa.
Anteriorment aquest client distribuïdor, adquiria productes d'origen oriental i del fet del seu descontentament en qualitat i durabilitat, ha confiat en el nostre producte i estem veient que cada vegada té més acceptació a Bèlgica.
Fabriquem tanca verda artificial 100% nacional i bruc 100% natural de 4 cm de gruix.

 

 


 

Rotlles de bruc natural acabat fabricats per a un client de Barcelona que vol cobrir la seva tanca de les mirades externes al seu habitatge i poder gaudir de més intimitat.
Per aquest motiu ens ha demanat un bruc natural de qualitat que compleixi les seves expectatives.
Per això nosaltres fabriquem bruc natural de forma artesanal perquè el client tingui a casa seva un producte d'alta qualitat.

 

 


 

Anomenem una de les diferents entregues que es fan diàriament de bardissa artificial girona, fabricat a les nostres instal·lacions amb materials de qualitat, totalment fabricat 100% nacional, per a un client particular de Castelldefels a Barcelona, perquè puguin cobrir la nova tanca exterior que han col·locat a la zona de la piscina.
Un cop ho hagin col·locat a la bardissa, podran proveir que el seto artificial girona és molt semblant a la gespa natural que el client té plantat al voltant del seu habitatge, aportant un toc de distinció i elegància a la seva parcel·la.

 

 


 

Bardissa artificial nacional en un palet per enviar a un client nostre que es dedica a la col·locació de tanques i tancats a la Rioja i des de fa ja diversos anys ha confiat en el nostre seto nacional de qualitat i poc a poc s'ha anat desmarcant de les seves competències podent oferir als seus clients un producte totalment nou que no té res a veure amb els anteriors setos artificials d'origen oriental de baixa durada i poca qualitat, i pot oferir a dia d'avui una bardissa artificial de fabricació 100% Nacional de qualitat, amb un gran atractiu a la vista pel seu gran semblat a l'herba verda natural i per la seva alta ocultació i durabilitat.

 

 


 

Bardissa artificial girona en rotlles de 2mx3m per a un client que ens ha demanat 60 metres lineals de seto verda nacional per col·locar-lo a la tanca del seu jardí.
El client ens ha comentat que sobretot el seto artificial no perdi el color i les fulles com la majoria i per aquest motiu li hem convençut que el nostre tanca artificial, és l'únic del mercat de fabricació 100% Nacional amb els millors productes perquè el nostre seto artificial girona passi totes les normatives Europees de qualitat i durabilitat.
Una vegada realitzats tots els test, demostren que el nostre producte és possiblement la millor elecció del mercat.

 

 


 

Diferents rotlles de bruc natural de bon gruix i teixits amb filferro galvanitzat de qualitat per a un client que vol cobrir el seu tanca perimetral amb un producte rústic i durador que li aporti una bona ocultació per poder gaudir del seu jardí sense ser observat pels seus veïns.
El nostre bruc natural està recol·lectat a les muntanyes dels voltants de la nostra fabrica i teixit de forma artesanal perquè el client tingui al seu domicili un bruc de qualitat.

 

 


 

Tanca de bruc natural que s'ha instal·lat en una finca privada d'una urbanització propera a Lloret de Mar per cobrir i guanyar mes intimitat a la zona de la piscina.
Com es pot veure en les fotografies, l'ocultació és molt bona i el bruc està acabat de fabricar i de qualitat.
La fabricació és artesanal seguint les pautes dels artesans d'antany.

 

 


 

Diferents rotlles de diferents mesures de seto decoratiu verd, de fabricació 100% Nacional a les nostres instal·lacions, per a tres clients particulars que han decidit adquirir el nostre producte per la seva qualitat i ocultació i col·locar-lo en les seves tanques.

 

 

 

 


 

Preparats 2 maxi palets de bardissa artificial girona per a una comunitat de veïns de Castro Urdiales a Cantàbria que han decidit posar el nostre seto artificial verd a les diferents tanques dels jardins contigus a la urbanització.
Finalment han acordat en assemblea decidir-se per nostre tanca artificial 100% nacional i garantir la qualitat i l'ocultació en les seves tanques.
Precisament la venda d'un altre palet d'aquest mateix seto artificial nacional a una altra comunitat propera, els ha ajudat a decidir-se pel nostre producte ja que l'han pogut veure muntat en les tanques d'aquesta urbanització, adonant-se de la seva qualitat, fantàstic color verd i la seva gran ocultació i semblant a l'herba natural.

 

 

 


 

Es tracta de 25 rotllos de seto decoratiu de 1.8mx3m col·locat en un palet per al seu enviament a un client de Madrid per a col·locar-lo en la tanca del seu jardí.
Seto artificial nacional fabricat a les nostres instal·lacions amb materials de qualitat per servir a clients tant particulars com muntadors, jardiners, ...
Un cop col·locat a la tanca, es pot observar la seva ocultació amb les seves fulles verdes, molt similars a la gespa natural dels prats.

 

 


 

Enviament d'un palet de seto artificial nacional per a un client de Pamplona que vol cobrir la seva tanca del jardí amb una tanca de qualitat i amb una bona ocultació.
El nostre tanca artificial s'ha fabricat amb materials de qualitat perquè tingui mes durabilitat i ocultació que la competència per aquest motiu oferim 6 anys de garantia.

 

 


 

Aquesta vegada una altra comunitat s'ha animat a posar el nostre tanca artificial Nacional en les tanques dels seus jardins.
Últimament ens estem adonant que cada vegada mes, les comunitats d'apartaments, xalets, cases adossades, es decideixen pel nostre seto artificial de qualitat.
Aquesta vegada es tracta d'una comunitat d'Alcalá d'Henares que han decidit per unanimitat comprar seto artificial girona per la seva qualitat, la seva durabilitat i la seva ocultació, sense oblidar-nos que es tracta d'un producte nacional fabricat amb els millors materials del mercat.
Som els únics fabricants de seto artificial nacional, desmarcant totalment dels productes orientals i dels altres venedors del mercat.
Recordeu que no venem ni fabriquem per altres marques.

 

 


 

Col·locació i muntatge de diversos rotllos de bruc d'1.5 metres d'altura per als 60 metres de tanca d'un habitatge aïllat de Cerdanyola del Vallès a Barcelona.
Es tracta de cobrir la zona de la tanca de la piscina per adquirir un aspecte més rústic i privat.
El nostre bruc natural està fabricat de manera totalment artesanal perquè segueixi tenint tota l'essència en la fabricació tal com s'ha fet al pas dels anys.

 

 


 

Enviat un palet amb material metàl·lic per a un client de Castelló que heu de fer una tanca al jardí de casa per posteriorment cobrir el nostre bruc natural.
Es tracta de panells plegats oxirón subjectats amb pals quadrats de 1.5m i els seus respectius ancoratges.
Un cop el sr. Francisco tingui la tanca a punt li enviarem els rotllos de bruc per poder cobrir la tanca existent més la nova que li hem enviat.
Si vostè vol fer una tanca al seu jardí, ens pot demanar pressupost del material metàl·lic i del sistema d'ocultació, tant sigui bruc natural o tanca artificial Nacional.

 

 


 

Aquesta vegada es tracta d'un maxi palet de mes de 90 rotllos de diferents mesures per a un grup de veïns d'uns habitatges de Biscaia que han decidit per assemblea adquirir la nostre tanca artificial nacional per poder cobrir les tanques dels seus jardins i la zona de la piscina comunitària amb un bon producte fabricat a consciència perquè compleixi totes les necessitats a l'hora d'ocultació i qualitat.
S'han decidit pel nostre seto artificial verd després de comparar diversos productes que no han transcendit per qualitat i origen, en tractar la majoria de productes fabricats a la Xina.
Des Seto Garden S.L, estem totalment convençuts que un cop els nostres clients tinguin col·locat nostre seto artificial en les seves tanques quedaran satisfets per la decisió d'apostar per un producte nacional i de proximitat.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial nacional de qualitat per a un client de Granada que vol cobrir la tanca del seu jardí i tenir mes intimitat al seu habitatge.
Bardissa artificial fabricat per nosaltres amb materials de qualitat que cobreixen amb total garantia les expectatives dels clients més exigents.
Som l'única empresa que fabrica aquest tipus de tanca artificial i venem per internet per disminuir els costos del producte i perquè qualsevol client pugui adquirir una tanca artificial de qualitat i de fabricació nacional amb total confiança de producte.

 

 


 

Palet de seto artificial girona per a un client de Madrid que vol amagar el seu jardí col·locant el nostre producte Nacional en la seva tanca.
Tanca artificial totalment de fabricació Nacional amb la major qualitat del mercat.
No dubti en consultar-nos, li sorprendrà el nostre seto artificial.

 

 


 

Muntatge sobre mur d'una tanca de malla simple torsió i Seto Artificial Girona

 

Més informació  i fotografies  >>>
 

Muntatge sobre mur d'una tanca de malla simple torsió i seto artificial gironaMuntatge sobre mur d'una tanca de malla simple torsió i seto artificial girona

 


 

Rotlles de bruc natural de màxima qualitat per a un client que vol amagar la seva tanca de jardí i aconseguir una ocultació natural.
Els rotlles de bruc estan acabats de fabricar per a cada client perquè arribin amb la màxima qualitat.

 

 


 

Palé amb 55 rotllos de seto artificial girona de 1.5 metres d'altura per a una finca particular que volen cobrir la tanca exterior per ocultar el jardí i la piscina.
El client ens ha explicat que ha vist el nostre producte col·locat en una tanca d'un habitatge i va contactar amb el propietari per saber on havia aconseguit el seto artificial de la seva tanca.
Només poden trobar el nostre seto artificial girona a la nostra web i beneficiar-se de la seva qualitat i garantia.

 

 


 

Enviament d'un palet de seto artificial girona per a un client de Biscaia que vol amagar la tanca del jardí amb ocultació verd per evitar les mirades indiscretes dels veïns.
Seguint els passos del seu veí, el sr. Luis ha decidit posar el nostre seto artificial verd en la seva tanca després que la setmana passada enviéssim un altre palet al seu veí.
Tal com ens ha reconegut el client, el nostre seto artificial verd és sens dubte excel·lent ja que té la millor ocultació del mercat amb un total de 148 varetes per rotllo, oferint una ocultació en color verd molt semblant al verd natural dels prats.
Un cop col·locat en la nostra tanca, el client deixarà de preocupar de tallar i regar els arbustos i podrà oblidar-se completament del manteniment, tenint tot l'any una tanca en verd prat.

 

 


 

Muntatge de 30 rotllos de tanca artificial girona per una tanca perimetral d'una casa aïllada d'una població costanera

 

Més informació  i fotografies  >>>
 

 


 

Palet de bruc natural de 2 metres d'altura per a un client de Majadahonda que vol ocultar la tanca del seu habitatge amb un producte natural i acabat de fabricat perquè tingui la millor ocultació i durabilitat.
Fabriquem els rotlles de bruc natural exclusivament per a cada client perquè rebi a casa seva un bruc recentment fabricat, atapeït i perquè li duri molts anys.
Els enviaments s'efectuen mitjançant palets per facilitar el seu transport i abaratir els costos al client.
Si vostè vol amagar al jardí del seu habitatge amb bruc natural, no dubti en consultar-nos i demanar-nos pressupost, tenim el millor bruc perquè el seu jardí disposi de la millor ocultació al millor preu.

 

 


 

Palet de seto artificial girona per a un client de Màlaga que vol cobrir la tanca del seu habitatge abans de setmana santa i poder gaudir del seu color verd, la seva gran ocultació durant tot l'any.
Aquest client ja ve recomanat pel seu veí que també a adquirit el nostre producte de qualitat perquè li duri molts anys i no es desfaci com el seu anterior tanca artificial d'origen oriental.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes preparades per repartir seto artificial girona a domicili entre setmana.
Tres vegades per setmana realitzem amb els nostres vehicles els lliuraments tant de bruc com tanca artificial al domicili de cada client per poder oferir un servei més ràpid i còmode.
Ens estem adonant que cada vegada més, són els clients que un cop col·locat en la seva tanca el nostre seto artificial verd, animen als seus veïns a decidir-se per nostre producte ja que un cop col·locat a la tanca, el seu color verd, la seva textura, ocultació i qualitat són espectaculars si ho comparem amb els altres productes que hi ha al mercat.
Si vostè vol ocultar la seva tanca del jardí, li recomanem que abans de decidir-se per algun tanca artificial verd que pugui trobar tant en grans superfícies com a internet, consulteu la nostra web i pregunti per la nostra qualitat i els nostres preus i s'adonarà que el tanca artificial girona supera els altres productes d'origen oriental amb prou feines 2 anys de durada.

 

 


 

Rotllos de seto artificial de qualitat per a diferents clients que volen amagar la seva tanca i evitar les mirades externes per poder tenir mes intimitat al seu habitatge.
Si vostè vol que la seva tanca tingui un color verd intens tot l'any sense haver de preocupar per la pèrdua de color i fulles verd, no ho dubti mes i consulteu la nostra pàgina web.
Estem convençuts que amb el nostre seto artificial verd vostè estarà totalment satisfet amb el nostre producte, per aquest motiu és l'únic seto artificial de fabricació 100% NACIONAL, el fabriquem a les nostres instal·lacions perquè hi hagi al mercat una tanca verda artificial de qualitat que no perd ni el color verd ni les fulles.
L'únic producte amb marca registrada i garantia de 6 anys que únicament pot garantir la nostra empresa.

 

 


 

Seto artificial girona en rotllos de 2m i rotllos de 1.5m per a una empresa d'Osca que necessita cobrir la tanca del pàrquing de camions que l'empresa té per a realitzar els transports per tot Europa.
El client vol ocultar el seu pati de camions i d'aquesta manera evitar que els vehicles que circulen diàriament per la carretera del costat no vegin l'interior de la seva parcel·la.
Aquest client ja disposa a València d'una altra campa de camions que l'any passat ja va adquirir una quantitat similar de seto artificial per a procedir a ocultar el pati interior i en aquest cas evitar els robatoris continus de peces.
Ens ha comentat el client que està molt content amb el resultat de la tanca artificial ja que després d'un any i mig segueix estant igual que el primer dia i de sobres ha resolt les seves expectatives d'ocultació i durabilitat, cosa que l'ha convençut a tornar a confiar en el nostre producte.

 

 


 

Un palet de seto artificial decoratiu per a un client muntador de la Rioja que necessita per cobrir la tanca d'un client seu d'una urbanització propera a la població que ha confiat en el nostre producte per qualitat, garantia i preu per a un sistema d'ocultació cada vegada més utilitzat a l'hora d'amagar les tanques de jardí.
Fabriquem exclusivament a les nostres instal·lacions, amb el millor polietilè del mercat d'origen Europeu que disposa de totes les especificacions i normatives existents perquè puguem garantir el producte per a 6 anys, també les varetes de ferro galvanitzat disposen de totes les garanties perquè el nostre seto artificial girona es converteixi a dia d'avui a la decisió mes encertada a l'hora d'ocultar la nostra tanca.

 

 


 

Rotlles de seto artificial girona de l'empresa Seto Garden, per a un client de Madrid que necessita cobrir la tanca del seu jardí per tenir millor ocultació i perquè la gent que passa per davant del seu jardí no pugui ensumar a l'interior.
El nostre seto artificial verd, és la millor opció a l'hora d'ocultar la nostra tanca de jardí ja que està fabricat 100% en cada habitació, els millors materials del moment per d'aquesta manera poder oferir als nostres clients els 6 anys de garantia que només certifica la nostra empresa com a producte registrat per Certificat de marca nacional a Espanya nº 3500372 "SETO ARTIFICIAL GIRONA".

 

 


 

Enviament de 30 rotllos de seto artificial girona per a un client particular que vol cobrir la tanca exterior del seu habitatge per tenir mes intimitat.
Es tracta d'una tanca de 1.5m d'alçada que delimita el pati del veí amb el del nostre client i s'han decidit pel nostre seto artificial de qualitat recomanat per un familiar seu que ja ens va comprar el mes passat.
El nostre producte està fabricat 100% nacional per Seto Garden amb materials de primera qualitat perquè els clients adquireixin el millor seto artificial del mercat tant en ocultació com en qualitat.

 

 


 

Muntatge de seto artificial Girona d'alta qualitat en una tanca d'una casa adossada d'una població costanera

 

Més informació i fotografies  >>>
 


 


 

Client propietari d'una nàutica de la Costa Brava que ha adquirit el nostre bruc natural per cobrir una part de la tanca que envolta la zona de les embarcacions que estan a l'exterior.
Després de veure com en diverses ocasions li sostreuen peces de les embarcacions que té al pati, el nostre client ha optat per cobrir una part de la tanca exterior i d'aquesta manera evitar que li entrin a les seves instal·lacions per sostreure peces nàutiques.
Aquesta setmana estem fabricant altres 40 rotlles de 2 metres mes per poder acabar de cobrir tota la tanca i evitar posteriors robatoris.

 

 


 

Enviament de rotllos de bruc per a una comunitat de cases aïllades que s'han posat d'acord els veïns per demanar tot el bruc natural per les seves tanques i aconseguir un millor preu per volum.
Es tracta de col·locar el bruc en la tanca del jardí que envolta la casa i amagar també la piscina per millorar la intimitat dels veïns.
S'ha demanat una altra comanda de bruc per a la setmana que ve per a les cases que confronten al nord que també han contribuït a la petició del nostre bruc natural.

 

 

 


 

Diferents rotllos de seto artificial 100% Nacional i rotlles de bruc natural per tanques de l'empresa Seto Garden, preparats per al seu repartiment a domicili.
Tres vegades per setmana a part dels repartiments amb furgonetes, es lliuren a domicili els enviaments mes llunyans perquè els clients disposin dels rotllos de bruc o de seto artificial abans del cap de setmana, d'aquesta manera volem garantir que els nostres clients puguin col·locar en les seves tanques en dissabte i diumenge i d'aquesta manera poder ocultar la seva tanca el més aviat possible.
A part del nostre repartiment a domicili, disposem de dues empreses més de distribució de paquets i una altra empresa de repartiment de palets quan són grans les comandes.
D'aquesta manera està totalment garantit el lliurament a domicili tant del bruc natural com del seto artificial 100% nacional en el termini de tres dies.

 

 


 

Repartiment a domicili de rotlles de bruc natural acabat de fabricar en exclusiva per a cada client.
Una dels nostres camions amb 40 rotlles de bruc natural que aquesta setmana hem distribuït en una urbanització de Blanes perquè els jardiners del nostre client puguin muntar-lo en la tanca del jardí que l'habitatge disposa al davant d'un bosc.
El client per poder separar la vista al bosc que té al costat de la tanca del jardí, ha decidit que es col·loqui bruc natural de màxima ocultació per sentir mes còmode i evitar així que qualsevol persona que estigui passejant pel bosc pugui veure l'interior de seu habitatge.
Ja és la tercera vegada que Seto Garden subministra bruc natural en aquesta urbanització, tornem a creure que la satisfacció dels clients és la nostra millor publicitat.

 

 


 

Aquesta setmana Seto Garden ha col·locat 130 metres lineals de bruc natural en dues tanques d'una comunitat de veïns d'una urbanització de Canet de Mar a Barcelona.
El muntatge s'ha efectuat amb el nostre bruc natural acabat d'elaborar de 1.2 metres d'altura sobre un mur d'1 metre que separa el jardí de les cases adossades del carrer.
Un cop col·locat el bruc ecològic es pot veure com s'ha aïllat l'interior del jardí, ocultant de les mirades exteriors de manera que una vegada mes, podem dir que els nostres productes satisfan cada dia a desenes de client que ens confien la gestió dels seus tanques .
Els nostres muntatges i productes són la millor publicitat que podem oferir als nostres clients ja que un cop efectuats els muntatges als clients, són els seus veïns els que ens pregunten i s'interessen pels nostres treballs realitzats i per demanar-nos pressupostos.

 

 


 

Aquesta setmana Seto Garden ha distribuït uns rotllos de tanca artificial 100% nacional acabats de fabricar per a un muntador distribuïdor nostre que es dedica a la fabricació i col·locació de tot tipus de baranes, portals i tanques a petita escala.
Els 30 rotlles de 2 metres, es destinaran a l'ocultació d'una tanca perimetral que el nostre distribuïdor col·locarà al seu client d'un xalet de la Costa Brava.
La tanca es compon de panells metàl·lics verds de 2 metres amb els seus respectius pals quadrats verds col·locats a terra amb ciment també subministrats per Seto Garden i on posteriorment Joan muntarà nostre tanca artificial de fabricació 100% nacional per garantir una òptima ocultació a la finca de seu client.

 

 


 

Bruc natural en rotlles de 3 metres de longitud i 1.5 metres d'altura per la tanca del jardí d'un client de Mataró que vol amagar la seva tanca per tenir mes intimitat amb l'exterior i poder gaudir del seu jardí sense ser observat.
El nostre bruc per tanques està fabricat a les nostres instal·lacions de forma semi artesanal i per a cada client en exclusiva perquè un cop rebi el bruc, tingui la millor ocultació i una qualitat superior a la competència.
Per a un millor servei, li portem els rotllos de bruc al seu domicili perquè vostè no hagi de transportar en el seu vehicle els pesats rotllos de bruc natural.

 

 


 

Enviament d'un dels nostres camions carregat amb 70 rotllos de bruc natural acabat fabricat d'1 metre d'alçada per a una nova promoció d'habitatges que s'estan construint a Sant Cugat (Barcelona).
Es tracta d'una promoció d'habitatges amb jardins privats que el coonstructor vol cobrir les diferents tanques del jardí amb el nostre bruc natural tal com ha fet anteriorment en altres promocions que té per tot el territori.
El sr. Ramón ha confiat en el nostre bruc ecològic per la seva qualitat, el seu gran poder d'ocultació i el seu procés de fabricació que és semi artesanal i acabat fabricat per no perdre ocultació ni qualitat.
Veritablement vam fabricar un bruc que es distingeix dels altres per la seva teixit amb filferro galvanitzat i el seu gruix màxim que un cop col·locat a la tanca del jardí ofereix una excel·lent privacitat.

 

 


 

Tanca de bruc natural ecològic recentment fabricat col·locat sobre una tanca d'un jardí d'un conjunt de pisos.
Tal com es pot veure a la fotografia, el bruc natural cobreix totalment la tanca, ocultant el jardí de l'exterior i proporciona un aspecte rústic i natural.
Si vols posar bruc de qualitat en la seva tanca de jardí, no ho dubti i demani pressupost sense compromís al telèfon de la fàbrica 972-76-22-21 o al servei d'atenció al client 687 99 36 99.

 

 


 

Muntatge d'una tanca nuada de 2 metres d'altura en un camp d'arbres fruiters i una botiga de venda de verdura ecològica d'un client de (Girona).

Es tracta de la tanca amb pal cremallera i malla nuada, especial per a tancats rústics, d'un camp de 550 metres lineals de tancat. La malla nuada surt més econòmica que la malla simple torsió i s'usa majoritàriament per a finques de cultiu, finques rústiques, camps,

 

 


 

Palet amb rotlles de seto artificial verd de l'empresa Seto Garden sl que van destinats a una empresa de distribuïdors nostres que es dediquen a les tanques de parcel·les, cases adossades, xalets, finques ... i sempre col·loquen els nostres productes d'ocultació, tant el bruc natural com el tanca artificial de qualitat.
Aquesta vegada es tracta de 30 rotlles de 2 metres i 20 rotllos de 1,5 metres d'altura per un dels seus muntatges que setmanalment s'encarreguen de realitzar.
Tal i com ens ha indicat Eduard, aquest tipus de sistemes d'ocultació d'alta qualitat ha ajudat substancialment a afermar als seus clients i han començat a notar l'agraïment en el seu assessorament professional ia desmarqués de la competència a l'hora de col·locar tanca artificial de qualitat i bruc natural nacional en les seves tanques.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial girona que estan fabricats per l'empresa Tanca Garden sl que s'han enviat per transportista.
Es tracta de tres clients que han buscat una ocultació de qualitat per a la seva tanca del jardí i han confiat en el nostre tanca artificial decoratiu 100% Nacional que nosaltres mateixos fabriquem en la nostra fabrica i distribuïm al seu domicili sense que vostè hagi de moure del seu habitatge.
Garantim la qualitat del nostre tanca artificial verd ja que està fabricat amb mes de 148 varetes dobles que subjecten a les tires verdes de polietilè fins al punt que poden aguantar sense caure ni perdre el color durant mes de 8 anys, cosa impensable en els altres tanques artificials que es venen d'origen oriental.
No perdi el seu diners ni el seu temps i si realment està buscant una bona ocultació per al seu habitatge, nosaltres tenim la solució, adquireixi tant tanca artificial girona com bruc natural acabat fabricat.

 

 


 

Rotlles de bruc natural acabats de fabricar per col·locar a les tanques del jardí i de la piscina privada de la primera promoció de cases d'una urbanització situada a la Costa Brava.
Es tracta de rotllos de bruc d'1.8m d'alçada per poder canviar l'antic bruc que es va col·locar fa un parell d'anys i que tal com es pot veure en les fotografies, està trencat i sense ocultació a causa que es tracta d'un producte econòmic i de baixa qualitat d'origen oriental tal com ens ha indicat el propietari.
Un cop acabin els operaris de col·locar el bruc a les primeres 20 cases, procediran a canviar el bruc oriental de les altres fases.
Si vostè està interessat en cobrir la seva tanca del jardí amb bruc, no s'arrisqui i confiï en el nostre bruc natural que li assegurem que un cop col·locat a la seva tanca el convencerà del tot.

 

Veure més fotografies

 

 


 

Material metàl·lic per a un client d'Osca consistent en tornapuntes fabricats a mida de 3,50 metres de longitud perquè puguin reforçar la tanca de simple torsió que tenen al jardí i que a causa del vent es mou i es destensa.
Els tornapuntes els hem fabricat d'una peça i lacat en color verd perquè tinguin la mateixa combinació de color que la malla existent.

 

 


 

Seto artificial de qualitat col·locat en un palet per enviar-lo a un client de Tarragona perquè la seva jardineria pugui muntar a la tanca del jardí d'una comunitat de veïns d'unes cases adossades que es troben en una urbanització propera a Valls (Tarragona).
Es tracta d'tanca artificial girona amb 6 anys de garantia i fabricat a la nostra fabrica amb polietilè d'alta qualitat i varetes galvanitzades entrellaçades de dos en dos per garantir que el tanca artificial verd no perdi les fulles i tingui una durabilitat de més de 6 anys.
Un cop muntat el nostre tanca artificial decoratiu a la tanca, el client s'adonarà que ha efectuat triat el millor tanca artificial verd del mercat ja que té un color verd molt vistós i una ocultació excel·lent.

 

 


 

Diferents rotlles de seto artificial girona per a diversos clients que han decidit apostar per un seto artificial de qualitat i adquirir per la seva tanca del jardí, possiblement el millor seto artificial que avui en dia es pot trobar al mercat.
Producte durador amb una molt bona ocultació, d'un color verd agradable i amb 6 anys de garantia que aportessin molta tranquil·litat al client.

 

 


 

Col·locació de seto artificial girona en una tanca de jardí d'un client d'un habitatge adossat per poder tenir la millor ocultació del mercat al seu jardí.
Com es pot veure a les fotografies, el seto artificial de qualitat té el mateix color que la gespa natural que el client fa anys va sembrar en el seu jardí, a diferència que el tanca artificial decoratiu que hi ha a la tanca no haurà de gastar ni un minut del seu temps a regar-lo, cuidar-lo ni podar.
Sempre es mantindrà la seva tanca de color verd amb la millor ocultació del mercat, en definitiva és una bona opció per a gaudir sempre d'un jardí verd tot l'any.

 

 


 

Enviament de rotllos de tanca artificial girona per a un client particular que vol posar al seu tanca del jardí que delimita amb el veí.
Com es pot veure a les fotos, el nostre tanca artificial de qualitat es presenta amb una tonalitat verda molt semblant al verd de l'herba natural i amb una molt bona ocultació gràcies al seu doble vareta entrellaçada entre el polietilè verd.
Aquesta forma de fabricació garanteix una perfecta subjecció de les tires de polietilè que resulta molt difícil que es desprenguin amb l'efecte del vent o de les inclemències naturals.
En definitiva fabriquem un producte d'ocultació molt resistent i durador sense competència, per la tanca del seu jardí.
A l'hora d'ocultar la seva tanca del jardí no se la jugui, poseu tanca artificial girona, tota una garantia de qualitat.

 

 


 

Enviament de palets de tanca artificial girona d'alta qualitat per a tres clients que volen amagar el seu jardí amb un sistema d'ocultació de qualitat que sempre tingui el color verd i no perdi les fulles, per aquest motiu s'han decidit pel nostre tanca artificial de fabricació nacional que té 6 anys de garantia.
Un cop col·locat el tanca artificial girona, els clients veuran l'enorme diferència de qualitat i ocultació que hi ha enfront dels altres tanques artificials que hi ha al mercat.
Les varetes dobles amb el polietilè de color verd entrellaçat entre elles, el filferro galvanitzat de llarga durada i les mes de 148 varetes per rotllo de tanca artificial, fan que la seva estructura i la seva ocultació siguin les millors del mercat, tot això naturalment fabricat per nosaltres a consciència perquè el client de diferenciï dels seus veïns i tingui alguna cosa mes que una simple tanca de color verd.

 

 


 

Material metàl·lic subministrat en un xalet d'una urbanització propera a la platja.
Es tracta del subministrament de pals metàl·lics verds, malla simple torsió de 2 metres d'altura en color verd i tots els seus accessoris perquè els operaris puguin efectuar el muntatge.
El nostre material metàl·lic és totalment de fabricació nacional, de qualitat i té més gruix i durabilitat que altres materials que provenen d'importació.
A més també s'han subministrat 150 metres lineals de tanca artificial girona d'alta qualitat per poder-lo posar a la tanca i així poder amagar l'habitatge de l'exterior i gaudir de poder tenir tota la tanca verda tot l'any sense haver de podar i tallar els arbustos.

 

 

 


 

Rotlles de tanca artificial girona per a un client de Barcelona per poder ocultar la tanca de la seva terrassa i els veïns no puguin tafanejar.
El tanca artificial girona té la millor ocultació del mercat amb la garantia de 6 anys, molt lluny de les garanties i ocultacions dels altres tanques artificials del mercat d'origen oriental.
Els rotllos vénen embolicats en un envàs plàstic per protegir de la pols i brutícia que mai ha d'estar al sol ja que crema el polietilè de la tanca artificial i en aquest cas perd totalment la garantia.

 

 


 

Rotllos de bruc natural de màxima ocultació per a un client d'una finca privada de la Seu d'Urgell a Lleida.
El client ha adquirit bruc natural per tanques per col·locar-lo en una primera fase perquè a poc a poc pugui anar tancant tota la finca amb el nostre bruc.
En una part de la tanca ja té uns metres del nostre bruc que fa uns deu anys ens va comprar per a la seva vivenda a Madrid i els rotllos sobrants els ha col·locat a la tanca de la finca de la Seu.
Després de més de deu anys, el nostre bruc té poc desgast i encara conserva una bona ocultació, però recomanem canviar-lo cada deu o dotze anys perquè tingui la màxima ocultació i el client pugui tenir total privacitat en el seu habitatge.

 

 


 

Bruc natural recentment recol·lectat a les muntanyes properes a les nostres instal·lacions.
A causa de la pluja que ha caigut, l'arbust està verd en totes les seves ramificacions, per aquest motiu de vegades lliurem els rotllos de bruc natural amb parts de les fulles en verd que progressivament van perdent el color verd i agafant la tonalitat marró de sempre.
El bruc recol·lectat sempre és d'origen nacional.

 

 


 

Un dels nostres camions carregat amb 60 rotllos de bruc natural per tanques de jardí, destinat a una finca particular d'una urbanització dels voltants de Sant Cugat a Barcelona.
El bruc ecològic d'alta ocultació es col·locarà a la tanca de panell plegat que també hem subministrat anteriorment al client perquè els seus operaris de manteniment puguin muntar abans del nadal.
El client té una empresa de construcció i normalment treballa amb nosaltres tant a tanca artificial girona com en tanques de jardí i bruc natural per tanques.

 

 


 

Muntatge en la tanca d'un habitatge familiar que consta de pals quadrats galvanitzats i panells plegats amb els seus accessoris corresponents.
S'han tallat diversos panells a mida per equilibrar i igualar els panells en la tanca ja que tenia diferents cantonades.
També s'ha muntat el nostre tanca artificial nacional que té 6 anys de durabilitat de color i fulla, que veient la tanca que ha col·locat el veí no té res a veure.
El client ja va muntar anteriorment nostre tanca artificial de qualitat i vist els resultats ha decidit tornar a comprar-nos per posar-lo a la nova tanca.
 

 

 

 


 

 

Un palet de tanca artificial de qualitat que s'ha enviat a Galícia per a la seva col·locació a la tanca de quatre cases adossades de nova construcció que els veïns han volgut amagar al jardí amb el millor tanca artificial que fa anys existeix al mercat.
Gràcies al sr. Jesús que ja ens havia comprat per al seu habitatge que té a la costa, ha convençut als seus veïns perquè confiessin en tanca artificial girona per adquirir el nostre tanca artificial amb 6 anys de garantia i de fabricació totalment nacional.
El grau d'ocultació del nostre producte és molt més gran que els productes de lla competència gràcies a les més de 145 varetes dobles que té cada rotlle de tres metres de longitud.
Si vostè vol amagar la seva tanca del seu habitatge, pati, jardí o piscina, no ho dubti i no li doni més voltes, contacti amb els nostres comercials i adquireixi una tanca artificial verd de màxima qualitat i fabricat a la nostra fabrica situada a la província de Girona.

 

 


 

A la nostra empresa també subministrem tanca artificial de qualitat a clients particulars, sigui quina sigui la seva necessitat de poder adquirir rotllos de tanca artificial, en aquest cas ens referim a un client d'Astúries que ens ha demanat 12 rotllos de tanca artificial per tanques de jardí de una mesura poc comú ja que es tracta d'0,80 metres d'altura.
Aquestes mesures les fabriquem segons la comanda de cada client per ser mesures poc sol·licitades, però no per aquest motiu deixem de servir-les.
El client ha aixecat un mur d'un metre davant d'una malla metàl·lica de 1.8my a la zona vista de 0,80m col·locarà nostre tanca artificial girona per donar-li un toc de color i ocultació.

 

 


 

Rotlles de tanca artificial de qualitat, per a un client d'un àtic de Barcelona per col·locar-ho en la malla metàl·lica de la seva última planta i poder guanyar intimitat en els moments de relax.
Anteriorment aquest client tenia muntat a la tanca una tanca artificial de baixa qualitat adquirit a internet que li ha aguantat poc més d'any i mig, per aquest motiu ens ha exigit a l'hora d'adquirir el nostre tanca artificial girona que sigui d'alta qualitat a causa de que vol una tanca que l'aguanti molt més temps.
Per això el nostre tanca artificial per tanques, és l'únic amb referència registrada que supera tots els requisits de la CE.

 

 


 

Palet de sero artificial girona per a un client que vol cobrir la tanca del seu habitatge per tenir mes intimitat amb els veïns.
En aquesta promoció de cases adossades, ja existeixen 3 veïns que anteriorment han adquirit el nostre seto artificial de qualitat i poc a poc es van animant els altres al veure el bé que queda un cop col·locat a la tanca.
El seu color verd, la seva ocultació i la seva qualitat és el que fa que els clients es decideixin pel nostre producte a l'hora d'ocultar la seva tanca.
No ho dubti, si vostè està cansat de no tenir intimitat amb els veïns i amb la gent que passa pel carrer, animeu-vos a col·locar tanca artificial girona a la tanca del seu jardí i comenci a gaudir d'una tranquil·litat i intimitat al seu habitatge.
Seto artificial Girona no fabrica per a altres marques, som els únics fabricants d'aquest tipus de productes.

 

 


 

Anomenem un dels diversos palets que s'han enviat aquesta setmana a diferents destinacions peninsulars, concretament per a Muntatges industrials Caorza sl de la població malaguenya de Algodonales .
Aquest nou client és una empresa de Màlaga que es dedica al muntatge de tancaments d'alumini i derivats i ha apostat per començar a anar amb les tanques dels seus clients el nostre tanca artificial girona amb una qualitat de producte difícil d'igualar.
Estem totalment convençuts que la seva nova aposta pel nostre seto artificial de qualitat, serà un èxit en cadascun dels seus muntatges.
Volem agrair al sr. José Carlos la seva confiança en la nostra empresa i al seto artificial girona.

 

 


 

Tanca de bruc de 4 cm de gruix en uns habitatges particulars que han col·locat bruc natural rústic en la seva tanca per tenir mes intimitat a l'interior dels seus jardins.
Com es pot veure a la foto, el bruc és molt espès i oculta perfectament l'interior dels habitatges.
S'ha usat tanca de bruc natural, per atorgar més naturalitat als habitatges i per aportar un toc rústic i més confortable.
El bruc s'ha fabricat exclusivament per als clients perquè rebin un bruc acabat de tallar i que aporti la màxima ocultació que aquest tipus de tancaments aporta a les tanques.
Si vostè està interessat en col·locar bruc natural en la seva tanca del jardí, no ho dubti i demani pressupost a la nostra web www.valladebrezo.com  o www.setoartificialgirona.com

 

 

 


 

Enviament de mes rotllos de bruc per a una constructora de Barcelona que està realitzant una promoció d'habitatges a Sant Cugat del Vallès.
Com es pot comprovar a la fotografia, l'obra està en ple rendiment per poder finalitzar la segona fase i poder començar l'última fase per començar a realitzar el muntatge del bruc a les tanques perimetrals de la finca.
Un cop col·locat el bruc a les tanques, els habitatges queden totalment finalitzades per lliurar als compradors, un habitatges realitzades amb materials de qualitat per oferir als clients unes garanties d'obra.

 

 


 

Panells plegats galvanitzats de 1,20 metres d'altura amb pal quadrat verd per a un client de Bizkaia que ja ens ha comprat tanca artificial girona per posar al seu tanca i que vol augmentar la longitud de la tanca del jardí perquè una vegada acabada la piscina pugui col·locar aquests panells plegats i posteriorment muntar el tanca artificial verd a continuació de la tanca artificial que va muntar fa un parell de mesos.
Tal i com podrà comprovar el nostre client, el tanca artificial que ha muntat al juny, té el mateix color i les fulles verdes que el que li hem lliurat de fa 3 dies, la qualitat i durabilitat en el nostre tanca artificial girona està totalment garantida.
Per això recomanem als clients que si volen amagar la tanca del seu habitatge, jardí, piscina, .. no dubtin i no se la juguin, confiïn en tanca artificial girona que estem convençuts que encertessin en la decisió i una vegada col·locat, entendran perquè cada dies més persones confien en el nostre producte a l'hora de triar un tanca artificial per al jardí.
Informem als clients que ÚNICAMENT es pot comprar tanca artificial girona a  www.setoartificialgirona.com   

 

 


 

Un de diversos palets de tanca artificial girona que s'han enviat aquesta setmana per tota la geografia.
Es tracta de 25 rotllos de rotlles de 2 metres per cobrir una tanca de malla metàl·lica que un club de tennis d'una població propera a Madrid.
Els clients que la majoria són socis d'aquest club, han triat la nostra tanca amb tanca artificial d'alta qualitat gràcies al sr. Cifuentes que fa un parell de mesos ens compro tanca artificial de fabricació nacional per cobrir la zona de la piscina de casa seva i un cop muntat l'ha sorprès la qualitat i l'ocultació del nostre tanca artificial girona.

 

 


 

Palet de seto artificial girona per a un client de Madrid que ha realitzat una segona compra per poder-li regalar al seu germà la nostre bardissa artificial girona i el pugui col·locar a la tanca del jardí, ocultant el seu habitatge i la piscina de les mirades externes a l'habitatge.
Un cop muntat el seto artificial de qualitat al seu jardí, podrà comprovar la diferència d' ocultació, en el color i en la qualitat que hi ha entre el nostre producte i el seto artificial de la competència.
Benvolgut client, pensi que si vostè inverteix una mica en la qualitat del nostre seto artificial girona, surt més a compte que comprar un seto artificial de les altres marques que al pas dels dos anys es fará malbé i haurà de canviar-lo per un altre amb tot el que resulta tornar a treure-ho i col·locar el nostre que pot estar tranquil com a mínim els primers 6 anys des de la seva col·locació.

 

 


 

Una de les nostres furgonetes preparades per a un dia de repartiment a domicili dels nostres rotllos de tanca artificial girona.
Per facilitar la compra als nostres clients, disposem d'un sistema de repartiment cada tres dies amb els nostres vehicles i també comptem amb l'empresa Tipsa que es dedica al repartiment de paqueteria a domicili i quan es tracta de més quantitat, s'envia amb palets amb la empresa Palletways o Intereco, segons la província a la qual es destina la mercaderia.
Un cop el client accepta el pressupost i es visualitza el pagament, el tanca artificial girona a 24 hores o 36 hores, depenent de l'empresa de transport i del lloc de destinació, el client rep el tanca artificial girona.
No ens cansarem d'informar als nostres clients que una vegada adquireixin en el seu habitatge nostre tanca artificial girona, no el deixin al sol, de cap manera deixin el producte a l'exterior amb l'embolcall de plàstic que només el protegeix de la pols i la brutícia, no del sol que fa un efecte lupa i crema les fulles verdes, anul·lant totalment la garantia del fabricant.

 

 


 

S'ha entegat una comanda de diversos rotlles de seto artificial girona per a un client particular d'una finca d'una urbanització pròxima a la platja perquè el client pugui ocultar la seva tanca de la piscina amb el nostre producte de qualitat.
Aquest tipus de tanca artificial girona está fabricat amb mes de 145 varetes per rotlle que són mes de 30 varetes per rotlle que els que ofereix la competència, d'aquesta manera ens assegurem que el nostre
seto artificial girona tingui la màxima ocultació que la que pot oferir qualsevol seto artificial dels que hi ha al mercat.
Les varetes són dobles i galvanitzades que aguanten de sobres el pes de la bardissa artificial, la qual cosa fa del nostre seto artificial girona el mes espès del mercat amb diferència.
Que no el confonguin a l'hora de triar el seu seto artificial, asseguri que no perd el color en 2 anys i que tampoc perdi el full i per descomptat de la garantia.
Per això només a seto artificial girona vostè pot trobar el millor seto artificial del mercat, estem totalment convençuts.

 

 


 

Aquesta setmana hem subministrat rotlles de 2m de seto artificial girona per a una empresa de construcció i muntadors de Barcelona (www.treballsverticalscervantes.com) que ha confiat en el nostre producte per la seva qualitat, resistència de 6 anys de garantia i per la seva ocultació.
Es tracta d'una obra en unes terrasses d'uns veïns de l'àtic d'una promoció d'habitatges pròximes a la www.torreagbar.com
Primer s'ha col·locat panells plegats verds amb els seus respectius pals quadrats i per finalitzar es cobriran amb el nostre tanca artificial girona perquè l'obra quedi perfecta i els clients totalment satisfets.
Agrair a la sr. Sara seva confiança en el nostre tanca artificial girona i que aviat puguem tornar a treballar junts.

 

 


 

Es tracta d'un client que ja és la segona vegada que ha confiat en el nostre producte i ha acabat de posar el nostre seto artificial girona en el seu tanca del jardí, concretament a la zona posterior de la finca que delimita amb un parc recreatiu per als nens.
L'informem que només a la nostra web de www.setoartificialgirona.com pot trobar el nostre producte, no es confongui, només la nostra empresa ofereix seto artificial girona de fabricació nacional i amb 6 anys de garantia.
Benvolgut client, no es deixi enganyar a l'hora de comprar tanca artificial de qualitat, l'informem que ens hem trobat amb clients que buscaven per internet el nostre tanca artificial de qualitat i s'han confós, comprant en altres webs un producte de baixa qualitat, pensant que estaven comprant el nostre tanca artificial girona.

 

 


 

Lliurament a domicili de rotlles de 1.5mx3m de bardissa artificial girona per a un client que vol ocultar la seva piscina de les mirades dels veïns.
Ha escollit el nostre seto artificial de qualitat gràcies al fet que un familiar seu que ha adquirit la nostre bardissa artificial de 6 anys de garantia ens ha recomanat.
El sr. Gonzalo una vegada tingui la seva tanca amb el nostre seto artificial girona s'adonarà que no té res a veure amb les tanques artificials que ha vist fins ara ja que el seu color verd, la seva textura i el seu ocultació de mes de 150 varetes per rotllo fan de la tanca artificial girona, la millor opció a l'hora de decidir-se per comprar un excel·lent sistema d'ocultació per la tanca del nostre jardí.
 

 


 

Obra d´una tanca a Costa Brava, tanca de simple torsió i colocació de bardissa

 

Aquesta setmana www.setoartificialgirona.com , es va desplaçar a una població costanera de la Costa Brava per a procedir a realitzar l'obra d'una tanca en una finca privada d'una urbanització pròxima a una de les millors platges de la zona.

 

Veure informació ampliada i fotografies >>>

 

Aquesta setmana www.setoartificialgirona.com , es va desplaçar a una població costanera de la Costa Brava per a procedir a realitzar l'obra d'una tanca en una finca privada d'una urbanització pròxima a una de les millors platges de la zona.Aquesta setmana www.setoartificialgirona.com , es va desplaçar a una població costanera de la Costa Brava per a procedir a realitzar l'obra d'una tanca en una finca privada d'una urbanització pròxima a una de les millors platges de la zona.

 


 

Palé de rotlles de 1.2m de bruc natural per a un client de Madrid per a la seva posterior muntatge en la tanca del jardí del seu habitatge.
El nostre client s'ha decidit pel nostre bruc gràcies a que el seu veí fa un parell de setmanes que ens va comprar dos palets per també muntar-ho a la seva finca i d'aquesta manera poder tenir una bona ocultació sense necessitat de fer una paret d'obra i poder gaudir d' un entorn natural.
Agrair als nostres clients que ens han comprat el bruc natural i estem satisfets que els hagi agradat el resultat final una vegada col·locat en els seus tanques del jardí.

 

 


 

Client a Barcelona, ampliació tanca del jardí i col-locació de bruc

 

Aquesta setmana passada, operaris de la nostra empresa s'han desplaçat a un habitatge d'una població propera a Barcelona per fer una ampliació de l'altura de la tanca del jardí i de la seva posterior col·locació de bruc, coincidint amb la festa major de la població i la voluntat del client a col·locar bruc i evitar els sorolls i mirades dels vianants i veïns que visitaven les atraccions aposentades prop del seu habitatge.  

 

Veure informació ampliada i fotografies >>>

 

 


 

Diferents comandes de seto artificial girona per a clients particulars de les diferents poblacions perquè els nostres clients puguin col·locar-ho en les tanques del seu jardí. Cada vegada més els clients es convencen que adquirir una tanca artificial de qualitat surt molt més rendible que buscar preu barat i adquirir seto artificial oriental d'origen xinès que no ofereixen tanta garantia i no tenen res a veure amb el nostre producte.

El nostre tanca artificial girona està totalment fabricat per nosaltres a la nostra fàbrica com es pot veure en les innombrables fotos que vam incloure al nostre web. Per aquest motiu estem totalment convençuts gràcies als comentaris dels nostres clients que el nostre producte cada dia té més acceptació en el món de les ocultacions perimetrals que hi ha al mercat.

 

 


 

Enviat un palet de seto artificial girona per a un client d'una urbanització de Sant Sebastià dels Reis perquè pugui posar-lo a la tanca del seu jardí. Aquest client ve recomanat pel sr. López que ens va comprar la setmana passada seto artificial de qualitat per a la seva tanca de la piscina i realment ha quedat tan satisfet que ens ha recomanat al seu veí perquè es decanti per adquirir el nostre producte que realment sorprèn un cop muntat a la tanca ja que té la major ocultació del mercat, realça per millor l'estètica de l'habitatge amb el seu color verd praderia i per la seva qualitat que es manifesta amb només col·locar-ho en la nostra tanca sigui del jardí, la piscina o de limitació amb els veïns.

 

 


 

Seto artificial girona en un palet mini per a un client que buscava tanca artificial verd per al seu jardí. Rotllos de 0,80mx3m perquè puguin situar a la part superior del mur lateral del seu jardí i evitar que els cotxes que passen pels voltants del seu habitatge puguin molestar i alterar la seva relaxació al jardí. El nostre tanca artificial girona aporta distinció a la finca i vistositat a la tanca gràcies al color verd intens i al seu textura a l'hora de garantir la millor ocultació del mercat.

 

 


 

Dos palets per a uns clients de Madridejos (Toledo) que com altres clients nostres de la seva zona, han adquirit el nostre seto artificial girona per poder-lo muntar en les seves respectives tanques del jardí o piscina i poder gaudir l'estiu sense mirades externes dels vianants que de tant en tant ensumen a les finques dels altres.

Una vegada el nostre client ho tingui col·locat a la tanca, podrà veure el seu color verd tan agradable a la vista i el seu aspecte tan similar a la gespa natural que aguantarà del mateix color molts anys sense perdre ni fulles ni l'inconfusible color que aporta el nostre producte. A banda dels clients mentre col·loquen el tanca artificial girona, poden percebre la seva fermesa de les més de 145 varetes que consten en cada rotlle de tanca artificial i també podran adonar-se de la rigidesa, pes i consistència que tenen el nostre producte. L'estat òptim del nostre tanca artificial es produeix al cap d'una setmana de la seva col·locació ja que les fulles s'estiren i aporten el seu màxima ocultació.

Només ens dediquem a fabricar seto artificial amb la nostra marca registrada, no es confonguin amb altres productes que no aporten ni qualitat ni garanties que es promocionen per la xarxa, nosaltres no ens responsabilitzem de compres externes a seto artificial Girona.

 

 


 

Benvolgut client, si vostè està interessat en col·locar un sistema d'ocultació en el seu habitatge i està buscant una bardissa artificial de qualitat que no perdi ni el color en 2 anys, l'informem que en la nostra empresa es fabrica l'únic tanca artificial del mercat amb marca registrada i amb tots les normatives de qualitat que fan referència a aquest tipus de producte.

A seto artificial Girona ens volem diferenciar de la resta de productes que es venen per internet i en grans superfícies a diferents preus i mateixa qualitat que no superen els 2 anys de vida, avançant els símptomes de desgast, visibles ja en el primer any després de la seva col·locació. A la nostra empresa fabriquem seto artificial de qualitat visible amb només veure-ho.

Tots els nostres productes que s'utilitzen en la fabricació són d'alta qualitat i màxima durabilitat perquè el producte restant sigui el millor del mercat. Per això us recomanem que no es decideixi a comprar seto artificial sense abans consultar amb nosaltres les qualitats del nostre tanca artificial.

El creixement de les nostres vendes a augmentat gràcies a que els clients ja cansats de veure en les tanques de les cases dels seus veïns les tanques artificials de baixa qualitat que es deterioren dia rere dia, donant una imatge trista i descurada de la finca, per aquest motiu han començat a valorar molt més la qualitat i decidir-se per el nostre producte. Agraïm al sr. Alcazar seva confiança en nosaltres i que hagi triat el nostre tanca artificial de qualitat per posar al seu jardí.

 

 


 

Seto artificial Girona, aquesta setmana hem enviat un palet de seto artificial per uns clients de Aguilas (Múrcia) perquè puguin col·locar en la seva tanca de jardí, el nostre millor producte i poder gaudir amb tota la família de tranquil·les estades al jardí i oblidar-se de les mirades dels veïns.

El nostre tanca artificial és únic al mercat per la seva alta qualitat, durabilitat i ocultació, aportant al jardí ia la zona de la piscina un color verd en 2 tonalitats molt semblants a la gespa natural que donen una sensació de naturalesa per tot el jardí.

Ens estem adonant de la importància que els nostres clients optin pel nostre tanca artificial ja que una vegada l'han muntat en els seus jardins, rebem moltes sol·licituds dels seus veïns per adquirir el nostre producte.

A poc a poc tanca artificial Girona està arribant a totes les poblacions, gràcies al boca boca de veïns i clients, per aquest motiu en la nostra empresa seguim tenint cura nostres clients dia a dia.

 

 


 

Enviat un palet de seto artificial Girona per a un client d'una urbanització de Madrid, perquè pugui instal·lar a la tanca del seu habitatge i d'aquesta manera poder gaudir de més tranquil·litat i ocultació ja que el nostre seto artificial és el que més ocultació té gràcies a seus més de 148 varetes per rotlle i les seves fulles col·locada de forma estratègica perquè deixi passar l'aire i recuperin la seva posició inicial tornant a oferir la ocultació.

Aquest tipus de seto artificial de qualitat és diferent als altres gràcies al fet que el fabriquem amb materials de qualitat i durabilitat, una aposta que ens atorga un grau molt elevat de satisfacció dels clients, que fins i tot ens recomanen als seus veïns.

 

 


 

Un palet de bardissa artificial girona per a un client particular de Can Picafort, una petita localitat que pertany al municipi de Santa Margarida a Mallorca, (Illes Balears).

 

Aquest seto artificial es col·locara en la tanca de la finca costanera que el nostre client té en aquest poblet a la badia d'Alcúdia


 


Enviament d'un palet per a una comunitat de veïns de Sevilla que ens han comprat seto artificial girona de 2m d'alçada per cobrir la tanca que envolta les cases de la urbanització i d'aquesta manera poder gaudir tranquil·lament del jardí i la piscina que en aquestes dates apreta la calor al sud.
A causa de l'augment de treball no podem informar amb fotos i nomenar tots els nostres clients però en cada escrit ens recordem de tots ells i agraïm la seva confiança en el nostre seto artificial girona.
Bon estiu a tots.

 

 

 


 

Setmana de molta activitat en l'enviament de rotlles de seto artificial girona via palets per l'empresa de transport Intereco i Palletways i per l'empresa de transports Tipsa a causa de la gran demanda del nostre seto artificial girona, molt reconegut per tots els clients que han començat a valorar la qualitat del nostre producte i a promocionar-l'ho als seus veïns i familiars.
Volem agrair de tot cor a tots els nostres clients per la paciència que aquestes setmanes han demostrat tenir a causa dels retards en els enviaments que ens han sorgit.
Aquesta setmana estem fent l'impossible per lliurar els rotlles de bardissa artificial girona a tots els nostres clients per ordre de compra i gràcies a tots vostès ens hem posat al dia en els lliuraments del nostre producte.
No ens cansarem d'agrair el suport i la confiança en la nostra empresa i esperem que un cop col·locat el nostre seto artificial girona puguin gaudir de tot l'estiu que ens espera.
Moltes gràcies. 


 

Palé de seto artificial girona per a un client de Madrid que ho vol muntar a la tanca del seu jardí per poder tenir mes ocultació en el seu habitatge i poder estar a la seva piscina sense que els veïns li vegin. Si vostè està cansat que els seus veïns vegin tot el que vostè fa en el seu jardí i vol disposar de més intimitat i poder campar al seu aire en el seu jardí, no dubti i faci el mateix que el sr. Machado que ens ha comprat bardissa artificial de qualitat amb 6 anys de garantia en la pèrdua de fulla verda i pèrdua de color.

Només amb el nostre seto artificial girona, vostè podrà disposar d'un producte de qualitat que no té res a veure amb el que es ven a altres webs ja que nosaltres tenim el registre de marca com la millor garantia en qualitat i disseny del nostre producte. El nostre seto artificial verd és l'únic fabricat amb mes de 148 varetes i fabricat a les nostres instal·lacions de la província de Girona, per aquest motiu estem convençuts que adquirint el nostre tanca artificial girona vostè estarà totalment satisfet de la seva elecció.

Ens hem adonat que el boca a boca entre veïns ens ha fet augmentar les comandes del nostre seto artificial, principalment per les excel·lents valoracions de tots els nostres clients.

 


 


 

Seto artificial en rotllos de 1m per a un client de Guadalajara perquè pugui posar a la seva tanca del jardí i poder gaudir tot l'any del color verd intens que ofereix el nostre producte. Fabricat amb varetes de 1,2 mm de gruix perquè la seva estructura sigui mes consistent i aguanti les inclemències del temps.

Els nostres rotlles de seto artificial girona amb només 3 metres de longitud és molt mes pesat que la bardissa artificial que venen a altres webs per internet gràcies al fet que els seus filferros i els seus varetes són de major qualitat i més gruix perquè puguin subjectar millor a les tanques del jardí i disposen de més rigidesa i durabilitat. Les varetes galvanitzades de més gruix serveixen per enfortir l'estructura de la bardissa artificial i per subjectar molt millor mes quantitat de fulles verdes que en definitiva augmenten l'ocultació de forma exponencial.

La majoria dels nostres clients queden sorpresos al veure el nostre seto artificial girona muntat en els seus tanques degut a la gran ocultació i espessor de les seves fulles verdes.

 


 


 

Setmana de molts enviaments de palets de seto artificial girona per a la gran demanda dels nostres clients. Aquestes setmanes ens hem vist sorpresos per la gran demanda sol·licitada per infinitat de clients que han decidit adquirir el nostre bardissa artificial girona, uns recomanats pels veïns, altres en veure la tanca de la piscina d'algun amic, molts clients en voler canviar la tanca espatllat comprat anterior ment en una altra empresa i apostant pel nostre producte per qualitat i durabilitat que en més d'una ocasió hem demostrat ja que tenim clients que fa mes de 7 anys que han adquirit el nostre seto artificial girona i han pogut comprovar amb els seus propis ulls dia rere dia que el nostre seto artificial girona funciona de veritat, és un producte fabricat a consciència i amb esforç per poder acabar amb el tòpic que el seto artificial s'espatlla en 2 anys.

Nosaltres estem totalment convençuts que el client que adquireix seto artificial girona, tindrà un altre concepte del nostre producte.

 


 


 

Enviament d'un palet de bardissa artificial girona per tanques del jardí, en aquesta ocasió es destinarà en el cobriment d'una tanca d'una terrassa d'un àtic de les proximitats de l'estadi del FC. Barcelona.
El client vol tapar la tanca de la terrassa per poder tenir mes intimitat de l'interior de l'habitatge a causa de que disposa de grans finestrals i de piscina privada.
Agrair al sr. Damian, la confiança en el nostre tanca artificial girona ja que a la casa que el nostre client disposa per vacances, el mes passat li vam fer el muntatge de 90 ml de 1.8m d'alçada.

 


 


 

En aquesta ocasió podem veure un palet de grans mesures que té com a destí un distribuïdor nostre que tenim a la Rioja i que estem molt agraïts al veure que confien en el nostre seto artificial girona i que cada cop els augmenten més els clients en saber que venen nostre seto artificial girona ja que també s'encarreguen de muntar-lo i col·locar-lo en infinitat de propietats amb jardins i piscines.
A més assessoren als seus clients amb la més estricta professionalitat en tot el que fa referència a tanques, tanques, .. Tot el necessari perquè els clients segueixin confiant en la seva empresa
Des tanca artificial girona els agraïm la seva confiança en el nostre seto artificial i animar-los a seguir en la seva línia i el seu afany de superació dia a dia perquè els futurs clients puguin gaudir dels seus jardins.

 


 


 

Enviament de 2 palets de seto artificial girona per a un client d'Irun i un altre client de Bizkaia perquè puguin muntar el nostre seto artificial de qualitat en la tanca del seu jardí amb piscina tal com ens han comentat els clients en efectuar la comanda .
Principalment els clients busquen una tanca artificial que no perdi ni el color ni la fulla i que tingui una alta ocultació a part d'un color verd molt bonic semblant a la gespa natural dels prats.
La nostra empresa es diferencia de la competència per fabricar el nostre propi seto artificial girona i demostrar dia a dia que fem bé la nostra feina ja que cada dia augmenten els clients totalment informats i conscients del valor i la qualitat del nostre seto artificial Girona.

 


 


 

  Rotlles de tanca artificial girona per a diversos clients perquè puguin muntar en la tanca del seu jardí i poder ocultar la seva casa de mirades exteriors i poder gaudir del color verd molt semblant a la gespa natural durant tot l'any sense regar ni podar, la qual cosa ajudarà a disposar de més temps lliure i menys obligacions a l'hora de tenir cura i arreglat el jardí.


Algunes poblacions que algun dels nostres clients han adquirit el nostre tanca artificial verd d'alta qualitat per tanques del jardí;
Llano de Molina ( Murcia), San Fernando ( Cadiz), Ayamonte ( Huelva), Zaragoza capital, Chapinería ( Madrid), Garray ( Soria ).
 

 


 

Deixi l'ocultació de la seva tanca en bones mans, tal com ha fet el nostre client de Madrid que fart i cansat de veure que el seu seto artificial de la seva tanca del jardí es va desfent i quedant sense color i sense fulles, ha decidit contactar amb nosaltres gràcies al seu veí que el passat mes ens va comprar seto artificial Girona per la seva tanca i un cop muntat ha quedat de meravella, el sr. Castro ha decidit seguir el seu consell i adquirir un palet de 38 rotllos de 1Mx3M per poder canviar el seu antic seto artificial comprat fa un any i mig a una altra web de venda de seto artificial.
Només a Seto artificial Girona garantim la qualitat del nostre producte i dia a dia ens esforcem a poder oferir als nostres clients el producte de major qualitat del mercat amb 6 anys de garantia.
Només garantim el nostre producte adquirit a la nostra empresa tant per telèfon com per correu electrònic.
No garantim el seto artificial adquirit en altres webs causa de la seva falta de qualitat i transparència en la venda, només garantim Seto artificial Girona.
No es confongui, en la nostra empresa NO fabriquem per altres marques.
 

 


 

Aquesta setmana tanca de bruc ha subministrat mitjà tràiler de rotllos de bruc d'1.5Mx3M per a un hotel de la cadena Barcelo de Retamar, una població costanera d'Almeria perquè puguin col·locar-ho en la tanca de les zones de la piscina i del jardí.
Com es pot veure en les fotos, el bruc lliurat s'ha fabricat exclusivament per a aquest client perquè quan li arribi el bruc, tingui encara totes les propietats de l'arbust natural.
 


Agrair a la cadena de Hotels Barcelo i al sr. Cesar, la seva confiança dipositada en el nostre producte i en la nostra empresa.
www.barcelo.com

 

 


 

Lliurament de 70 rotlles de 1.8mx3m i 40 rotllos de 1mx3m de seto artificial Girona per a un client de Barcelona per poder-lo muntar a la tanca perimetral de la seva finca i poder garantir l'ocultació del pati de camions que té la seva fabrica.

En patir diferents robatoris en els seus camions, el nostre client a part de tenir una bona alarma a l'interior de les seves instal·lacions, ha patit diversos assalts al pàrquing de camions amb la conseqüent pèrdua de diversos litres de gasoil i diverses peces mecàniques de la seva flota de transport.

D'aquesta manera, en posar el nostre seto artificial Girona, gràcies al seu excel·lent ocultació, els lladres no podran veure l'interior del pàrquing i els complicarà l'accés a la finca, desconfiant de no saber que es poden trobar a l'interior i d'aquesta manera els furts segurament s'aniran reduint al pas del temps. Tenim la referència d'altres clients que han pres la mateixa solució i els ha donat un bon resultat. n tomado la misma actitud y les ha dado un buen resultado.

 

 


 

Aquesta setmana a seto artificial Girona hem enviat un palet de bardissa artificial d'1.2mx3m per a un client de 48300 Gernika en Bizkaia per a poder muntar a la tanca de la comunitat de veïns i d'aquesta manera poder gaudir d'una ocultació envejable i poder tenir tot el any la tanca de color verd sense haver de preocupar de regar ni tallar les tanques naturals.
Agrair a la sra. Maribel seva confiança en el nostre producte i desde Seto artificial Girona esperem que gaudeixi molt de l'estiu i de la seva nova tanca perimetral.

 

 


 

Deixi l'ocultació de la seva tanca en bones mans, tal com ha fet el nostre client de Madrid que fart i cansat de veure que el seu seto artificial de la seva tanca del jardí es va desfent i quedant sense color i sense fulles, ha decidit contactar amb nosaltres gràcies al seu veí que el passat mes ens va comprar seto artificial Girona per la seva tanca i un cop muntat ha quedat de meravella, el sr. Castro ha decidit seguir el seu consell i adquirir un palet de 38 rotllos de 1Mx3M per poder canviar el seu antic seto artificial comprat fa un any i mig a una altra web de venda de seto artificial.
Només a Seto artificial Girona garantim la qualitat del nostre producte i dia a dia ens esforcem a poder oferir als nostres clients el producte de major qualitat del mercat amb 6 anys de garantia.
Només garantim el nostre producte adquirit a la nostra empresa tant per telèfon com per correu electrònic,
No garantim el seto artificial adquirit en altres webs causa de la seva falta de qualitat i transparència en la venda, només garantim Seto artificial Girona.
No es confongui, en la nostra empresa NO fabriquem per altres marques.

 

 


 

Enviament de 49 rotllos de tanca artificial girona d'alta qualitat per a una comunitat de veïns d'Irun, concretament per a la COOPERATIVA OINAURRE que ens ha comprat un palet de seto artificial 100x100 NACIONAL amb 6 anys de garantia.
Aquest producte va destinat a la tanca perimetral dels habitatges de cada veí per poder tenir mes intimitat en els seus jardins i poder gaudir més de l'estiu i de la família.
Des de la nostra empresa volem agrair al sr. Mikel ja Estrella seva confiança en nosaltres i en el nostre seto artificial Girona que estem segurs que un cop tinguin la seva tanca amb la nostre bardissa artificial d'alta qualitat, quedaran del tot satisfets.
 

 

 


 

     Muntatge de bardissa artificial, malla metál-lica simple torsió

 

Veure Detalls d'obra i fotografies  >>>

 

 


 

Rotllos de tanca artificial per enviar a un client de Madrid que ho vol muntar a la tanca del jardí.

El nostre tanca artificial Girona, es distingeix dels altres per la resistència a les inclemències, la forta estructura de la carcassa de les varetes i per les seves fulles de dos colors verds molt similars a la gespa natural que confonen només amb veure-ho.

La seva agradable textura i el seu color fan que cada client quedi totalment satisfet un cop l'han muntat en la seva tanca de jardí. 

 

 


 

    Muntatge de rotllos de tanca artificial d'un client d'una urbanització de Barcelona

 

Veure Detalls d'obra i fotografies  >>>

 

 


 

Enviament d'un palet de seto artificial Girona per a un client de Montsó (Osca) per poder muntar a la seva valla de jardí i poder gaudir d'una major privacitat i de tenir tot l'any la tanca amb tanca verda, molt similar a la gespa natural de les prades sense haver de regar ni podar.

Seto artificial Girona és la millor opció per tenir la tanca sempre de color verd praderia sense manteniment ni insectes ja mes poder gaudir d'una ocultació envejable. 

 

 


 

Un dels palets que Seto Artificial Girona ha enviat aquesta setmana a un client d'Entrambasaguas (Cantàbria) perquè el puguin muntar en la tanca del seu jardí i poder gaudir aquest estiu de la tranquil·litat que els veïns no tafanegin en la seva vida quotidiana i de tenir la tanca de la piscina en un color verd natural durant tot l'any sense preocupar-se de gastar aigua en el reg i podar els arbustos quan arriba el bon temps.
Si vostè busca una bardissa artificial Nacional fabricat a la nostra empresa i amb total confiança que no perdrà ni el color ni les fulles, no dubti en contactar amb nosaltres, un cop adquireixi nostre tanca artificial girona i el col·loqui en la seva tanca de jardí, serà la enveja dels seus veïns, s'ho garantim, no trobarà un altre seto artificial girona en el mercat, som els únics fabricants d'aquest tipus de producte.
No fabriquem per altres marques ni venedors per internet.
Només oferim garantia per la Bardissa Artificial girona.

 

 


 

 

    Colocació tanca de poste quadrat verd amb panell plegat verd

 

Veure Detalls d'obra i fotografies  >>>

 

 


 

Enviament d'un palet de seto artificial Girona per un distribuïdor nostre de la Rioja que ens ha demanat 3 mides diferents per col·locar en una tanca d'un habitatge particular.
Com es pot apreciar a la fotografia, els palets es cobreixen amb cartró a la part superior a causa de l'arribada del bon temps i la major afluència dels raigs solars, d'aquesta manera protegim la nostre bardissa artificial i evitem que els raigs solars malmetin la qualitat del producte.
Un cop tret en una zona coberta l'embolcall plàstic del rotllo de bardissa artificial podem muntar a la nostra tanca sense cap problema ja que el color verd i les fulles de la bardissa artificial perduressin molts anys.
El transport del palet va a càrrec de l'empresa www.transportesmercanciasintereco.es
El servei de lliurament és de 24h normalment a les capitals i voltants..

 

 


 

Enviament d'un palet mini-doble de Seto Artificial Girona per a un client de Sòria que repeteix en la compra del nostre producte per qualitat-preu.
Fa uns anys va comprar bardissa artificial oriental i al cap de 2 anys s'ha vist obligat a col·locar una bardissa artificial de qualitat i que li duri bastants anys sense perdre ni el full ni el color.
Gràcies a la seva compra i que ha col·locat el nostre bardissa artificial girona en el seu tanca de jardí, els seus veïns ens han comprat diversos rotllos per provar com els queda en el seu habitatge.
Estem convençuts que el nostre tanca artificial girona serà del seu gust i que van a augmentar la seva compra del nostre producte.
Podeu veure mes informació a www.setoartificialgirona.com

 

 


 

Seto verd artificial d'1 m en un palet per enviar a la Corunya per a un client que ha comprat una casa nova i vol ocultar el seu jardí amb la nostre Bardissa Artificial Girona.
El nostre producte té la suficient qualitat per aguantar les pitjors inclemències del temps, una vegada mes, hem venut seto artificial girona a un client recomanat pel seu veí que fa cinc anys va adquirir el nostre seto artificial i gràcies a la seva qualitat ens recomana al seu veí cosa que ens enorgulleix que la nostra empresa també es promocioni de boca en boca.
Agraïm al sr. José Luis i al sr. Javier seva confiança dipositada en nosaltres.

 

 


 

Muntatge de seto artificial Girona, el la tanca del jardí d'un habitatge unifamiliar d'un client que ens ha comprat el nostre tanca artificial.
Efectuat el muntatge de 40 ml de seto artificial Girona en la tanca esquerra del jardí de l'habitatge per poder mes intimitat i poder treure els arbustos per poder guanyar més espai i temps ja que amb el nostre seto artificial girona per tanques, el nostre client no haurà de podar, regar i treure fulles del seu jardí mai mes perquè el nostre seto artificial sempre estarà verd tant a l'estiu com a l'hivern, no cal reg ni poda ja que amb els seus 6 anys de garantia el sr. Sebastiá podrà gaudir del seu jardí i la seva piscina a mes d'estalviar-se temps i diners en la cura de la tanca.

 

 


 

Preparació a les nostres instal·lacions de bardissa artificial Girona per poder col·locar l'envàs plàstic i poder emmagatzemar-lo per que estigui a punt de distribuir als nostres clients.

 

Operari traslladant amb el toro una gàbia amb bardissa artificial Girona per al seu posterior envasat. 

Bardissa artificial Girona col·locat i agrupat per mesures per a la seva posterior distribució als nostres clients.

 


 

Enviament d'un palet de tanca artificial Girona amb 6 anys de garantia per a una comunitat de veïns de Soria, asta vegada es col·locarà a la segona fase de la tanca del jardí de la comunitat que fa poc s'ha muntat la malla metàl·lica simple torsió amb pals cremallera i els seus corresponents accessoris també subministrats per la nostra empresa www.valladejardín.com , on els nostres clients poden adquirir qualsevol material metàl·lic per a la seva tanca del jardí i l'hi lliurem al seu domicili per a la seva total comoditat.
No dubti a consultar les nostres webs a www.setoartificialgirona.com www.valladebrezo.com , www.valladejardín.com , tot sobre l'ocultació de la seva llar en tema de tanques, tanca artificial i bruc natural.

 


 


 

 Hem enviat un palet de tanca artificial Girona per uns clients d'una comunitat de veïns d'Arganda del rei a Madrid per poder col·locar-lo a la tanca del jardí.

Dia a dia s'està donant més a conèixer el nostre tanca artificial Girona a totes les zones gràcies a veïns, muntadors de tanques, constructors que poden reconèixer la qualitat del nostre producte enfront dels d'origen xinès que es ven a internet.
Hi ha moltes zones on es poden veure tanques de jardí amb el nostre tanca artificial Girona que s'ha col·locat en diferents tanques comunitàries, tanques de jardí, tanques metàl·liques, tanques de parcel·les, tanques campestres, tanques de zones esportives, tanques de càmping.
Els nostres clients estan recomanant a tots els seus veïns, familiars i veïns que posin en el seu tanca del jardí el nostre tanca artificial Girona ja que per qualitat i els seus 6 anys de garantia, és l'elecció més encertada.
Aquest tipus de tanca artificial és el més recomanat per la tanca del jardí, pel seu color verd, la seva durabilitat i qualitat.

 

 


 

 Aquesta setmana hem enviat un palet de tanca artificial Girona per uns muntadors de tanques de Valdemorillo a Madrid per poder col·locar-lo a la tanca del jardí del seu client.
Les vendes exponencials que ens ha ofert aquesta empresa de muntadors, ens enorgulleix enormement en saber que s'està donant a conèixer el nostre tanca artificial Girona a totes les zones de Madrid i voltants.
Cada dia el client té més confiança en el nostre tanca artificial Girona veient la seva qualitat davant de la qualitat de la tanca artificial xinès que ven la competència.
Tanca artificial Girona s'ha muntat en tanques comunitàries, tanques de jardí, tanques metàl·liques, tanques de parcel·les, tanques campestres, tanques de zones esportives, tanques de càmping.
Aquesta empresa està recomanant a tots els seus veïns que posin en el seu tanca del jardí el nostre tanca artificial Girona de 6 anys de garantia.
Aquest tipus de tanca artificial és el més recomanat per la tanca del jardí, pel seu color verd, la seva durabilitat i qualitat.

 

 


 

 Enviament d'un palet de tanca artificial Girona per a un client de Saragossa capital per col·locar-lo a la tanca del jardí de la seva zona comunitària i d'aquesta manera poder gaudir del seu jardí amb una tanca de bardissa verda artificial que no perd ni el color ni la fulla.
Aquest client està recomanat pels seus veïns que fa 1 setmana van posar en el seu tanca del jardí el nostre tanca artificial Girona de 6 anys de garantia.
Aquest tipus de tanca artificial és el més recomanat per la tanca del jardí, pel seu color verd, la seva durabilitat i qualitat.

 

 


 

 Operaris de seto artificial Girona carregant la furgoneta amb 60 rotlles de 2 metres de bardissa artificial exclusiva per el seu muntatge en uns xalets adossats de nova construcció d'una urbanització situada en un camp de golf on és celebren Tornejos PGA.
El nostre client ha escollit la nostre Tanca artificial perquè fa 2 anys ens va comprar forces rotlles per la seva finca i vist el resultat al cap de 2 anys, vol aportar un toc de qualitat i distinció a les Tanques d'aquest meravellosos xalets i que disposin d'una bona ocultació a la seva tanca de la piscina privada i d'altra banda que puguin gaudir de la seva intimitat en família en els dies de més afluència de públic que atrauen els torneigs de golf.

 

 


 

Enviament d'un palet de seto artificial Girona, per un client de Madrid.
Aquest cop s'han enviat 80 rotlles de 2 metres d'alçada per la seva posterior col·locació a una tanca de jardí d'un hotel rural de les afores de la ciutat.
El nostre client ha escollit la nostre tanca artificial per la seva qualitat , les seves tonalitats de color verd intens , la duresa de les seves varetes galvanitzades que aporten una forta estructura i per els seus 6 anys de Garantia, aquestes virtuts fan que el nostre seto artificial , sigui sens dubte la millor opció en Qualitat.
Seto artificial Girona, és la millor opció per la seva tanca del jardí, pot col·locar-se en tanques de jardí, tanques de piscina, tanques perimetrals, tanques metàl·liques ....

 

 


 

  Muntatge d'una tanca en un xalet d'una urbanització privada

 

Veure Detalls d'obra i fotografies  >>>

 

 


 

  Finalització d'una obra entre l'empresa www.setoartificialgirona.com een col·laboració amb l'empresa www.valladejardín.com en un xalet d'alt standing situat en una de les millors zones de la Costa Brava.
S'ha efectuat la col·locació d'una tanca perimetral d'1 metre d'altura al llarg dels més de 140 ml de mur que delimita la totalitat de la parcel·la del xalet, una segona tanca d'uns 90 ml de 0,40 m d'alt. que delimita amb la zona de costa i una tercera tanca de 1.2 m alt sobre un mur de 0,80 m alt que delimita la zona del porxo i la barbacoa amb la zona enjardinada de la piscina.
Tota l'obra s'ha dut a terme en tot moment respectant les exigents normatives de costa i indicacions del constructor.
El client ha triat panells plegats i pals quadrats en color oxirón per aportar elegància i distinció al conjunt arquitectònic de l'obra.
També s'ha utilitzat bruc natural de 4 cm de gruix en els panells plegats de la tanca per aconseguir un acord entre els materials més sofisticats de l'obra amb els rústics d'abans.
Agrair enormement el tracte en tot moment del sr. Oscar i el sr. Lluís

 

 

Venda de 2 palets de seto artificial per tanques que ens han demanat dos veïns d'una urbanització d' Aranjuez (Madrid) per a la seva col.Locació en la tanca dels seus jardins.
La nostra bardissa artificial és l'única del mercat que té 6 anys de garantia de pèrdua de fulla i pèrdua de color.
Seto Artificial Girona, té la garantia amb la certificació de ser una marca registrada.

 

 

 

Aquesta setmana, una empresa de jardineria d'una urbanització de Madrid, han repetit i ens ha demanat 20 rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix per poder-ho posar a una finca d'uns clients seus, que comparant el bruc que es ven online, han decidit adquirir el nostre bruc natural.
El seu muntatge es realitzarà a la zona que delimita amb el bosc, per poder tenir més protecció i intimitat a la finca. Posteriorment s'ha acordat posar el nostre bruc al llarg dels 2.500 Metres lineals que té la finca.
Agraïm al sr. Julián la seva confiança en la nostra empresa.

 

 

 

SETO ARTIFICIAL GIRONA, Aquesta setmana ha subministrat a una urbanització de Vallirana, rotlles de bruc natural per a la seva següent col·locació a la tanca del jardí comunitari que conté la piscina i d'aquesta manera poder començar a preparar el jardí per gaudir-lo en família ara que arriba l'estiu.
El bruc subministrat és de 4 cm de gruix i amb una ocultació màxima per a un producte natural.
Fabricat al moment perquè el nostre client tingui un producte de molta qualitat.

 

 

 

Enviament d'un palet de rotlles de 2 metres i 1.5 metres, per a una clienta d'Oviedo que ha adquirit la nostre Bardissa Artificial  100% NACIONAL per posar-la a la seva tanca de jardí.
Estem convençuts que els seus veïns a veure la qualitat, l'ocultació i l'elegància que té el verd en dues tonalitats de la nostre bardissa artificial a la tanca del jardí del seu veïna, ens demanaran pressupost per a la seva tanca.
Agrair a la senyora Maria Isabel la seva confiança en el nostre producte.


 

 

Seto Artificial Girona fa entrega de tots els pals, dos altures de malles galvanitzades, materials diversos, .. I els 2 palets de bardissa artificial  100% NACIONAL de 2 metres d'altura i un altre palet de 1.5 metres d'altura per a una comunitat de veïns d'una urbanització de Madrid.
Després de la seva esperada aprovació per part de l'ajuntament, es realitzarà un muntatge a l'exterior perimetral de les finques adjuntes, per protegir l'entorn dels jardins, piscines i el parc de jocs dels nens.
També per suposat disposaran de la garantía exclusiva de 6 anys, únicament validada per la nostra empresa amb el segell de qualitat.
Agraïm al sr. Miguel, gestor de la comunitat, en el seu agradable tracte i en la seva predisposició en cada moment i també agrair als propietaris dels habitatges per triar la nostre bardissa artificial.
Han colaborat : www.setoartificialgirona.com     www.valladejardin.com 

 

 

 

On comprar bardissa artificial, quina bardissa artificial té la millor qualitat .. Si aquestes i altres preguntes s'està fent vostè abans de triar un bardissa artificial per la tanca del seu jardí, no ho dubti i faci com el nostre client de La Rioja que ja és la seva tercera compra online del nostre bardissa artificial de qualitat, després de buscar, comparar preu-qualitat, aquesta empresa col·laboradora ha demostrat tenir total confiança en el nostre producte a l'hora d'oferir bardissa artificial de qualitat als seus clients.
D'aquesta forma, pot engrandir el prestigi com a empresa, diferenciar-se de la competència i fiançar als seus clients, oferint el millor barda artificial del mercat.
No es confongui, a Seto Artificial Girona, som els únics fabricants de la bardissa artificial  100% NACIONAL amb 6 anys de garantía.
Només hi ha una fàbrica de bardissa artificial  100% NACIONAL i està a la província de Girona.
 

 

Busco bardissa artificial de qualitat i que tingui una llarga durabilitat.
Vull una tanca artificial de qualitat que no perdi el color ni la fulla.
Busco els únics fabricants de tanca artificial nacional.
Vull la millor qualitat al millor preu del mercat en bardissa artificial.

Si vostè es fa aquestes preguntes, abans de comprar la bardissa artificial que vol per a la seva casa, no dubti a contactar amb nosaltres, tal com ha fet per segona vegada un client nostre de pontevedra, que ha adquirit un palet de seto artificial girona per col·locar-ho a la seva parcel·la.

 

 

Busco seto artificial de qualitat per al meu jardí.
Quina bardissa artificial de qualitat haig de comprar per internet.
Bardissa artificial online, quina qualitat i durabilitat m'ofereixen.
Comprar Bardissa Artificial Girona, la millor qualitat al millor preu.
Totes aquestes preguntes les poden consultar a la nostra web i verificar que el nostre seto artificial és sens dubte dels millors del mercat.
El sr. Sergi de la província de Barcelona s'ha decidit a confiar en la nostra bardissa artificial per la seva qualitat, preu i els seus 6 anys de garantia, en definitiva és una aposta segura i de futur.

 

 

Buscar seto artificial de qualitat és molt senzill, només fa falta entrar a la nostra web, www.setoartificialgirona.com i podrà veure totes les explicacions de fabricació, de qualitat i durabilitat.
Si vostè té una tanca on hi vol posar bardissa artificial i que li quedi de meravella, no dubti a contactar amb nosaltres, li garantim que quedarà molt satisfet.
Els veïns dels nostres clients ens truquen demanant la nostra Bardissa Artificial Girona perquè s'han adonat que queda perfecte.
Per això un veí d'un client nostre de madrid, ens ha demanat un palet de  Bardissa Artificial Girona per al seu muntatge en la seva tanca de jardí.
No li donin mes voltes, adquireixi el nostre Seto Artificial Girona, no s’en penedirà.

 

 

Hem subministrat rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix per un chalet d'una urbanització de les afores de Barcelona.
El client está substituint l'antíc bruc de mala qualitat de la tanca del seu jardí i per aquest motíu s'ha decidit i ha escollit el nostre bruc per poder-lo colocar i gaudir de la total ocultació i privacitat que ofereix el nostre bruc de màxim gruix.En tot moment s'ha assessorat i explicat al nostre client la millor marera de poder fer el montatge dels 90 metres de tanca.
S'han servit uns rotlles de bruc que els hem fabricat aquesta setmana i ténen tota la qualitat i durabilitat per poder aguantar molts anys.
Ens caràcteritzem per fabricar el bruc segons les comandes de cada client per poder entregar un bruc fresc i de qualitat, diferenciant-nos del bruc industrialitzat de la competència.

 

 

SETO ARTIFICIAL GIRONA ha subministrat rotlles de bruc natural de 4 cm de gruix per un sobre àtic dels voltants de Barcelona.
El client s'está fent una reforma a la terrassa i ha escollit el nostre bruc per poder-lo col · locar i gaudir de la total ocultació i privacitat que ofereix el nostre bruc de màxim gruix.
S'ha servit uns rotlles de bruc que els hem fabricat aquesta setmana i que encare fan olor de bosc i ténen tota la qualitat per poder aguantar molts anys.
Fabriquem el bruc segons les comandes de cada client per poder entregar un bruc fresc i de qualitat, diferenciant-nos del bruc industrialitzat de la competència.

 

 

 

 

  Aquesta setmana, hem subministrat un palet de tanca artificial Girona, per un client de Santiago de Compostel.la perquè pugui muntar un seto artificial d'alta qualitat a la tanca de la seva parcel·la i pugui gaudir del seu color verd intens i la seva gran ocultació amb la total confiança dels 6 anys de garantia que ofereix el nostre producte.
 

 

 

SETO ARTIFICIAL GIRONA AGRAEIX LA COMANDA DE BARDISSA  100% NACIONAL QUE ENS HAN FET DESDE L’ ILLA DE MENORCA, CONCRETAMENT A LA PRECIOSA ZONA D’ ES CASTELL.


MENORCA VA SER DECLARADA RESERVA DE LA BIOSFERA PER LA UNESCO A L’ANY 1993.


 

 

 HISTÓRIA POLÍTICA :

La història civil des Castell és la crònica del seu afany d'independència local, fins i tot en èpoques en què la segregació municipal era absolutamnet impensable. La primera funció pública de caràcter local va donar-se en la figura del mostassaf (1685), una mena de funcionari de vigilància de preus, pesos i mesures, que també resolia petits conflictes quotidians en matèria d'ordenances i policia.

 

Amb aquesta situació es va arribar fins al final de la segona dominació anglesa. Amb l'arribada de les tropes del duc de Crillon a l'illa (1781), el nou governador espanyol, el comte de Cifuentes, va intervenir en la consecució d'una junta de govern per a la vila. La junta la integraven un batlle reial, el mostassaf i un dipositari, supeditats tots tres a l'autoritat del governador militar. I com a auxiliars, un secretari i un nunci de policia.

 

Amb l'objectiu de dotar d'una casa de la vila on el grup de govern pogués treballar, es va construir l'any 1787 l'edifici que encara ara serveix de seu municipal. De fet l'edifici també allotjaria una plaça porticada que ha servit fins fa poc de mercat, i fins i tot una escola (que va funcionar durant més d'un segle). Amb l'adveniment de l'Espanya liberal (les corts de Cadis, 1812), la planta municipal de Menorca es va doblar, i a més a més de Ciutadella, Maó, Alaior i es Mercadal, van aparèixer nous municipis de nova planta com Sant Lluís, Ferreries, es Migjorn Gran i es Castell. Però la inestabilitat política d'aquella primera meitat de segle va propiciar el vaivé municipal, i es Castell, com la majoria de casos, visqué immergit en un continu fer i desfer de l'aparell administratiu.

Finalment es va tornar a una reagregació amb Maó (1848-1872).

 

 

Església des Rosari i carrer Victori a principis del segle XX.

 

 

 

Durant aquest període la vila va ser reduïda a una simple pedania, amb un batlle pedani i cinc regidors ajudants que portaven la gestió de les obres públiques i la beneficència. En aquest espai de temps, però, ja aparegué una certa puixança urbanística: introducció de l'enllumenat públic per petroli, fundació dels cos de serenos, ampliació del cementiri i renovació dels empedrats dels carrers. Finalment, el 24 d'abril de 1872 es Castell va aconseguir la independència plena i definitiva, amb l'actual delimitació del terme municipal, el més petit de l'illa.

  

 

 


 
Aquesta setmana, SETO ARTIFICIAL GIRONA i el CAMPING VALL D’OR han tancat un contracte per colocar seto artificial  100% NACIONAL a tot el voltant del camping i d’aquesta manera poder oferir una millor estància als seus clients.


Avd/Verona Terol nº 41, apartado correos nº 10 17250 Platja d'Aro
972 81 75 85

 

 • Accés directe a la platja

 • Situació privilegiada Plànol del càmping

 • Mobil-Homes

 • Parcel.les a partir de 55 m2

 • A 5 minuts del centre de Platja d'Aro

 • Al costat del port esportiu

 • Ambient familiar

 • Diversió per totes les edats

 • Cafeteria - Restaurant

 • Supermercat

 • Servei de bugaderia

 • Wi-fi

 • També pots trucar-nos al telèfon 972 81 75 85 o enviar-nos un correu electrònic a info@campingvalldor.es.


UBICACIÓ I ENTORN

 

Al Càmping Vall d'Or gaudiràs d'un entorn familiar, relaxant, càlid, ple de natura... Sentiràs la marinada i el soroll del mar i notaràs una sensació de molt bones energies.

Tens un gran ventall de possibilitats al voltant del càmping: relax, platja, l'ambient nocturn de Platja d'Aro, shopping al centre del poble, cinemes a un pas del càmping... Estem a primera línia de mar, al costat del port de Platja d'Aro. Gràcies a això podràs practicar tot tipus d'activitats nàutiques i aquàtiques.

I si prefereixes les visites culturals, tens bén a prop les ciutats de Girona, Barcelona, Figueres... Tot un món d'activitats ben a prop del Càmping Vall d'Or!


Platja d'Aro


Platja d'Aro és un centre turístic de primer ordre. Ofereix al visitant multitud d'opcions culturals i de lleure. Grans platjes, petites cales, passejades arran de mar, infinitat de botigues, restaurants... I quan se'n va el sol, deixa't endur per l'ambient nocturn de Platja d'Aro.


» Ajuntament de Platja d'Aro


Activitats nàutiques i aquàtiques

A un pas del càmping podràs practicar tot tipus d'activitats nàutiques i aquàtiques: windsurf, motos d'aigua, immersió... Demana'ns informació!


Visites culturals

Fes una escapada! Descobreix la riquesa cultural i arquitectònica de ciutats com Girona (a 35 km), Barcelona (a 105 km) o Figueres (a 75 km). Visita la Catedral de Girona, la Sagrada Família, el Teatre-Museu Dalí...

O, si ho prefereixes, deixa't seduïr per la bellesa salvatge de la Costa Brava.

  

 

 

 

OCULTACIÓ PER TANQUES, BARDISSA PER OCULTACIÓ DE TANQUES, BARDISSA PER VALLES, BARDISSA PER TANCAMENTS, BARDISSA PER TANCAMENTS D’OCULTACIÓ PERIMETRAL, BARDISSA ARTIFICIAL PER TANCAMENTS , BARDISSA ARTIFICIAL PER TANQUES, BARDISSA PER TANCAMENTS D’OCULTACIÓ, BARDISSA O SETO ARTIFICIAL PER TANCAMENTS, BARDISSA VERDA PER TANCAMENTS, BARDISSA VERDA ARTIFICIAL PER TANCAMENTS, BARDISSA POR OCULTACIÓ, SISTEMA D’OCULTACIÓ AMB BARDISSA ARTIFICIAL, SISTEMA D’OCULTACIÓ AMB BARDISSA , SISTEMA PER TAPAR LA VALLA, SISTEMA PER OCULTAR LA FINCA, BARDISSA PER TELA METAL.LICA, BARDISSA ARTIFICIAL PER POSAR A LA TELA METAL.LICA.

VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ANDALUCÍA - ALMERÍA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ANDALUCÍA - CÁDIZ
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ANDALUCÍA - CÓRDOBA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ANDALUCÍA - GRANADA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ANDALUCÍA - HUELVA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ANDALUCÍA - JAÉN
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ANDALUCÍA - MÁLAGA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ANDALUCÍA - SEVILLA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ARAGÓN - HUESCA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ARAGÓN - TERUEL
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ARAGÓN - ZARAGOZA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ASTURIAS -ASTURIAS
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CANTABRIA - CANTABRIA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA Y LEÓN - ÁVILA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA Y LEÓN - BURGOS
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA Y LEÓN - LEÓN
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA Y LEÓN - PALENCIA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA Y LEÓN - SALAMANCA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA Y LEÓN - SEGOVIA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA Y LEÓN - SORIA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA Y LEÓN - VALLADOLID
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA Y LEÓN - ZAMORA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA LA MANCHA - ALBACETE
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA LA MANCHA - CIUDAD REAL
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA LA MANCHA - CUENCA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA LA MANCHA - GUADALAJARA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CASTILLA LA MANCHA - TOLEDO
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CATALUÑA/CATALUNYA - BARCELONA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CATALUÑA/CATALUNYA - GIRONA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CATALUÑA/CATALUNYA - LLEIDA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CATALUÑA/CATALUNYA - TARRAGONA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A EXTREMADURA - BADAJOZ
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A EXTREMADURA - CÁCERES
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A GALICIA - A CORUÑA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A GALICIA - LUGO
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A GALICIA - OURENSE
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A GALICIA - PONTEVEDRA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A LA RIOJA - LA RIOJA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A MADRID - MADRID
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A MURCIA - MURCIA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A NAVARRA - NAVARRA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A PAÍS VASCO/ESKADI - ÁLAVA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A PAÍS VASCO/ESKADI - GUIPÚZCOA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A PAÍS VASCO/ESKADI - VIZCAYA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A VALENCIA - ALICANTE
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A VALENCIA - CASTELLÓN
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A VALENCIA - VALENCIA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ISLAS BALEARES - ISLAS BALEARES - MALLORCA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ISLAS BALEARES - ISLAS BALEARES - IBIZA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ISLAS BALEARES - ISLAS BALEARES - MENORCA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ISLAS BALEARES - ISLAS BALEARES - FORMENTERA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ISLAS CANARIAS - LAS PALMAS - GRAN CANARIA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ISLAS CANARIAS - LAS PALMAS - LANZAROTE
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ISLAS CANARIAS - LAS PALMAS - FUERTEVENTURA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ISLAS CANARIAS - S.C.TENERIFE - TENERIFE
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ISLAS CANARIAS - S.C.TENERIFE - LA GOMERA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ISLAS CANARIAS - S.C.TENERIFE - LA PALMA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A ISLAS CANARIAS - S.C.TENERIFE - EL HIERRO
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A CEUTA
VENDA - DISTRIBUIM BARDISSA ARTIFICIAL 100% DE FABRICACIÓ NACIONAL A MELILLA

 

Todos los derechos reservados -  © 2007 - 2020 Seto Artificial Girona®


El contenido de esta página web está protegido por copyright y es propiedad de Seto Garden S.L.